2777
2789
عنوان

بچه ها هندزفریم😭

1982 بازدید | 25 پست

بچه ها من چند ماه پیش هندزفری گرفتم 90 تومن امشب یه گوشش قطع و وصل میشه باید سیمشو هی تکون بدم تا یه جای مشخص وصل شه بلوتوثی هم هست کسی میدونه ببرم تعمیر برام درست میکنن یانه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا تازه تعمیرم بکنه دو برابر قسمت اصلیش ازت می گیره

ببین من خودم ماهی یه هندزفری خراب می کنم برای همین هندزفری گرون نمی خرم، نهایت ۴۰ تومن یا ۳۰ تومن

گرون نخر هندزفری سیم دار رو

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
نه بابا تازه تعمیرم بکنه دو برابر قسمت اصلیش ازت می گیره ببین من خودم ماهی یه هندزفری خراب می کنم ب ...

چه پرمصرف

من سه بار گوشی خریدم تا الان.عین سه تاش هندزفری اصا از پلاستیکش در نیومده

چه پرمصرف من سه بار گوشی خریدم تا الان.عین سه تاش هندزفری اصا از پلاستیکش در نیومده

🙄😐😐😐✌️منم زیاد خراب میکنم نمیدونم چی میشه خراب میشه به خدا خیلی بااحتیاط استفاده میکنم

چه پرمصرف من سه بار گوشی خریدم تا الان.عین سه تاش هندزفری اصا از پلاستیکش در نیومده

مثل خواهر منی، اونم درست حسابی از هندزفریاش مراقبت می کنه

من نمی دونم چی میشه، اخر ماه همش می بینم به فناشون دادم

اصلا راه نداره سالم بمونه🤧

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
مثل خواهر منی، اونم درست حسابی از هندزفریاش مراقبت می کنه من نمی دونم چی میشه، اخر ماه همش می بینم ...

منم😭😂🤦‍♀️به خدا داد مامانم دراومده جرعت نمیکنم بهش بگم اینم آره😬😬😬

منم😭😂🤦‍♀️به خدا داد مامانم دراومده جرعت نمیکنم بهش بگم اینم آره😬😬😬

من مثلا شب دارم از هندزفری استفاده می کنم یهو خراب میشه😐

بعد نصفه شب که نمی تونم تامین کنم، مثل این معتادا می افتم دنبالم خواهرم که هندزفریتو بهم قرض بده تا فردا برم بخرم،

اونم می دونه سابقم خرابه، مقاومت می کنه می گه نه اینو گرون خریدم داغونش می کنی، نمی دم😂 دیگ اینقدر چونه می زنم اخر با کلی قسم و آیه میده