2777
2789
عنوان

کودک 3 تا 7 سال

109 بازدید | 14 پست

دوستان عزیز سلام. اگر کودک ۳ تا ۷ سال دارید ازتون دعوت میکنم به سوالات یک پرسشنامه در مورد تغذیه کودک جواب بدید.

کسانی که شرکت میکنن میتونن توی یک دوره آموزشی که در مورد همین موضوع هست و در تابستان در کلینیک روانشناسی هیلان برگزار میشه بصورت رایگان شرکت کنند.

این جلسات آموزشی آنلاین هست پس فرقی نمیکنه که محل سکونت شما کجا باشه. در ضمن لازم نیست که اسم و فامیلیتون رو بنویسید و میتونید کاملا ناشناس به پرسش ها جواب بدید🌹😇

فقط اگر مادر کودک ۳ تا ۷ سال هستید لینک زیر رو باز کنید و اطلاعات بیشتری که نوشته شده رو بخونید و به سوالا جواب بدید. ما هم برای اطلاع رسانی کلاس ها باهاتون تماس میگیریم 🌹 مرسی از همکاریتون🙏🌹

https://survey.porsline.ir/s/teB4cfk

اگر لینک باز نشد به این شماره پیامک بدید لطفا 

09390216896

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوالتون رو بفرمایید سعی میکنیم راهنماییتون کنیم    

یه پسر ده ساله دارم 

حوصله اش گه سر میره میگه گشنمه 

بیکار که میشه میگه گشنمه 

الان ۶۰کیلو شده 

واقعا درمونده شدم نمیدونم چیکارش کنم 

چندتا دکتر تغذیه بردم 

نمیتونه رژیم بگیره 

میگن پر خوری عصبیه

یه پسر ده ساله دارم  حوصله اش گه سر میره میگه گشنمه  بیکار که میشه میگه گشنمه  الا ...

عزیزم اول سعی کنید تیروئید، میزان و کیفیت خواب و مسائل جسمانی ایشون رو چک کنید و مطمئن بشید که اشتهای زیادشون ناشی از مسائل جسمانی نیست.

بعد سعی کنید در ابتدا در منزل با همکاری خود کودک کارهایی انجام بدید، مثل نوشتن یک فهرست از کارهای مورد علاقه ایشون و زمانی که حوصلشون سر میره سراغ فهرست برید و یکی رو انتخاب کنید. 

اگر در طی زمان از منحرف کردن حواسشون و مشغول نگه داشتنشون به طرق مختلف جوابی نگرفتید، پیشنهاد میکنم یک روان درمانگر کودک و نوجوان کودک رو ببینن، تا به احساسی که ایشون رو به سمت خوردن سوق میده و احساسی که در هنگام خوردن تجربه میکنن بپردازن. گاهی احساساتی مثل تنهایی و اضطراب فرد رو به این سمت میبرن تا دامنه توجهش رو در برابر مسائل دیگه محدود کنن و به اصطلاح فرد با لذت از خوردن، فشار سایر مسائل رو موقتا کنترل کنه. هر چند اگر مشکل جسمانی وجود نداشته باشه، روانشناس نیاز به ارزیابی کاملی از شرایط کودکتون داره. میشه با آموزش مهارت های کنترل استرس تا حد زیادی فرد رو برای مقابله صحیح با مسائلش آماده کرد که به سراغ خوردن نره.