2777
2789

من دماغم از نطر ظاهری خوبه. فقط یه شکستگی کوچیک داره. بعضی وقتها خون دماع میشم.دکترم چند سال پیش رفتم. چون برادرمم بینیش شکسته بود عمل کرد. دکتره بهم گفت اون شکستگیش فقط با عمل درست میشه ولی از نطر ظاهری مشکل نداری دماعت خوبه. گفت بیا عملت کنم ولی من نرفتم. خیلی دردسر داره و ممکنه یه وقت بیشتر مشکل ساز بشه. من که از قیافه خودم کاملا راضیم خدا رو شکر. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دماغم اوکیه ولی اگه بزرگم بود عمل نمیکردم خاصه اما دماغ بزرگ خاصص نه گوشتی درب و داغون

برا من استخونه قوز داره ولی بزرگ نیس زیاد 

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›
آره ولی ترسناک نیست در اون حد نیس

من خیلی وحستناک کابوس اون موقع رو دارم که بعد از عمل با دماغ بسته و دردناک به هوش میام کلی ادم دردو استرس این چیزا داره ولی باید زود بره سر زندگی و شوهرو بچه داری

من پولشو دارم ولی میترسم بعدش عوارضم داره .حالا عمل کنیم که چی بشه که بگن خوشگلی به نظر من تو کار خدا نباید دس انداخت .همینکه سلامتم صد هزار مرتبه شکرررر

اگه حرف وزن نداره! پس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ ಥ‿ಥ 
پولش هم هست ولی تا دوماه خیلی مراقبت میخواد و سر نباید پایین گرفته شه و منم خیلی در طول روز درس میخو ...

منم ب خاطر بچه ها نمیتونم این مراقبت هارو چون کوچیکن

دماغم روبازدوس دارم وقتی میخندم خوشگلم میکنه به صورتم میادولی عمل کردن کل چهره روتغییرمیده دوس ندارم ...

خوش بحالت منم شوهرم میگه خوبه نمیدونم چرا در گیر عمل شدم دوس داشتم خعلی باکلاس باشم

نه چکارش دارم بذار گنده باشه همه دماغا که نباید کوچیک و‌سر بالا باشه عملش نمیکنم چون میترسم بدتر بشه ...

من قانع شدم افرین 😍😃

‌چرا میپرسی

چون همه چی اوکیه جز مراقبتاش میترسم بچه هام نزارن خراب بشه کسیم ندارم مراقبم باشه اگه این یه مورد اوکی بود این ماه عمل میکردم

خوش بحالت منم شوهرم میگه خوبه نمیدونم چرا در گیر عمل شدم دوس داشتم خعلی باکلاس باشم

این نظرمنه که کلاروحالت چشم ولپ و...تاثیرمیذاره بعدشایددلت تنگ چهره ات بشه.هرکی یجوره نظرش گلم

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
من دماغم از نطر ظاهری خوبه. فقط یه شکستگی کوچیک داره. بعضی وقتها خون دماع میشم.دکترم چند سال پیش رفت ...

الحمداللع کاش منم از سرم بیوفته