2777
2789
عنوان

حسرت

50 بازدید | 2 پست

شب ها گاهی زیادی بلند اند حتما لازم نیست یلدا باشد ... گاهی افکارمان زمان را متوقف میکنند هر دقیقه هزار ثانیه میشود و ناخن های بلندی که دیواره های ذهنت را خراش میدهند. آنوقت دلت میخواد چشمانت را ببندی و صبح شود ؛مثل کودکی هایت که روی کول پدر از ماشین تا خانه را میخوابیدی از آن خواب های بعد مهمانی های خاله ات  مزه آن  خواب  چند ثانیه ای روی کول پدر عجیب مزه میکرد  زیر دندانت جوری که خودت را به خواب بزنی تا درآغوشت بکشد و بعدها کولت کند گاهی خواب ها حسرت میشوند حسرت هایی که روزی فکرش را هم نمیکردی بخوری مثل مریض منع قندی که به نان های خامه ای توی ظرف میزبان زل زده و دلش لک زده  ..حسرت ها همیشه بزرگ نیستند گاهی حسرت یه نگاه ریز  از مرد زندگیت .. کودکت ...حتی رفیقت میشود   افکار شبانه  بیخوابی .حسرت ها در زمان حل نمیشوند در دل جای میگیرند بزرگ میشوند بخودت که می آیی عقده های درونت مثل کوه تفتیده در حال سرازیریست آنوقت میانه دعوا به چشماهایش زل میزنی وومیگویی حیف که حال مرا نمیفهمی ....هیچکس پشت پیشانی دیگری نیس توی قلبش هم دوربین کار نگذاشته... همه بیصدا دل میشکنندو حسرت میسازند و دل بیچاره که جای محبت میشود انبار عقده .‌..و بیچاره تر چشم ها که جور عقده ای شدن دل را میشکند و تا صبح بیدارند .....

19:51:43❤ ۰۰/۰۳/۰۲  حریر کاغذی....برف روی شیروانی .....تاب مژگان سپید ....‌ میدانی ماندنی باشی یا رفتی  ، خیالی بی نظیر باشی یا رویایی شیرین مثل قند در دلم آب شدی شیرینیش از آن هایی است که حتی اگر روزی نمانی باز هم خاطره میشود و لبخند، از همان هایی که خودت میدانی ،تو رفیق روزهای زرد و صورتی من بودی و هستی....میخواهم بماند به یادگار  این حبه قند آب شده در دل. حتی اگر روزی رودابه تازه ای برای دلت یافتی که شیفته ی برف هایت🤍 برق چشمانت و دنیاییت شود  ...  این را بدان دلم  همیشه برایت خواهد  تپید   در همین حوالی تا ابد #دل_یار 💛
علاقه زیادی ب قلمتون دارم بانو همیشه قلمفرسایی کنید.

ممنون 

19:51:43❤ ۰۰/۰۳/۰۲  حریر کاغذی....برف روی شیروانی .....تاب مژگان سپید ....‌ میدانی ماندنی باشی یا رفتی  ، خیالی بی نظیر باشی یا رویایی شیرین مثل قند در دلم آب شدی شیرینیش از آن هایی است که حتی اگر روزی نمانی باز هم خاطره میشود و لبخند، از همان هایی که خودت میدانی ،تو رفیق روزهای زرد و صورتی من بودی و هستی....میخواهم بماند به یادگار  این حبه قند آب شده در دل. حتی اگر روزی رودابه تازه ای برای دلت یافتی که شیفته ی برف هایت🤍 برق چشمانت و دنیاییت شود  ...  این را بدان دلم  همیشه برایت خواهد  تپید   در همین حوالی تا ابد #دل_یار 💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.