2777
2789

بچه من 3سالشه لکنت زبان داره SR روی 3 و 4 هست یک ماهه گفتار درمانی میبرم رو 2 و1 هم اومد اما دوباره رفته بالا درمان قطعی لکنت چیه توروخدا اگه کسی میدونه بگه 

وزن اولیه 78 وزن فعلی 64وزن هدف 62

برادر زاده شوهرم سر یه موضوعی تو سه چار سالگی میترسه لکنت میگیره ولی چند ماه بعدش خوب میشه

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

راستش من از فامیلامون شنیدم که تخم کفتر دادن به بچه شون موثر بوده .درسته یا غلطه رو نمیدونم .بازم بپرسین .ولی چند مورد بوده که این کارو کردن جواب گرفتن .حالا فقط گفتم شاید کمکی بشه بهتون .ولی همون دکتر برید دارو مصرف کنه بهتره 

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 

عزیزم من اطلاعی ندارم ولی اروم باش لطفا ایشالا خوب میشه ببرش دکتر و باهاش خوب رفتار کن تقصیر خودش نیست و بایدبدونه شما در هر حالی دوستش دارین وگرنه هم دسر تر خوب میشه هم روحیاتش بهم میریزه و رو زندگی ایندش تاثیر بد میزاره 

2804

چرا لکنت گرفته؟موقتیه نگران نباش، من خواهر زاده ام لکنت زبان گرفت اسااااسی ۳ ساله بود ،یه فیلم ترسناک دیده بود تو شب کابوس میبینه و لکنت میگیره اما ما سعی کردیم جملاتشو که با لکنت میگه کامل نکنیم تا خودش کامل کنه و اعتما  به نفسشو از دست نده، گفتار درمانی هم رفت، تخن کفتر هم خورد

الان الحمدلله،شکر خدا هیچ اثری از لکنت نیس

پسر من از سه سالگی لکنت داره.الان 6سالشه.یه سالی هست زیر نظر روانپزشک دارو میخوره.بهتر شده.ان شاا... ک امسال کامل خوب بشه راحت بشم. همچنین پسر شما.

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
خودمم شنیدم با گفتن شما حتما بهش میدم 

حتماگفتاردرمانی ادامه بده.فکر می کنم تنها درمامش همین باشه.

اما همه گفتاردرمان ها نمی تونن در مورد لکنت کار کنن با گفتاردرمانی کار کن که تو حوزه لکنت تبحر داشته باشه خیلی تحقیق کن

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"
2805
2801