من شوهرم بهم نفقه نمیده خونه مستقل نمیخره میگم ورودی خونه رو جدا کن به همین خونه قناعت میکنم میگه برو قانونی پیگیری کن میدونه من از این کارا نمیکنم ولی منم دیگه تحمل ندارم هر چی واسه خودمون میخره واسه خونه پدرشن میخره کلا خریداش جفتن..هر چی تو خونه خراب بشه مثلا وسیله برقی نمیره درستش کنه مگه با زور و دعوا .
یعنی چجوری سرد بشه؟خودمم اسکولم بخدا میگم الان بذاریم بریم مردم چی میگن،میگن زن تنهارو گذاشتن رفتن ...
منظورم تب و تاب فوت باباش بود
یه شیش ماه بگذره آروم میشن
نباید به این زودی مطرح میکردی
سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله درسته،ولی دیگه هیچ راهی برام نمونده دوسم ندارم خودمو بزنم به سلیطه گی شما برای من و امثال من که ...
ففط خدا میتونه به داد امثال ماها برسه چون مصه اینکه استقلال حق ما نیس..الان یه ساعته با شوهرم اومدیم اتاق خواب و برقا رو خاموش کردیم و داشتیم با هم گپ میزدیم تا خوابمون ببیره ولی از بالا زنگ زدن گفتن بیا پایین به شوهرم کارت داریم مثلا میخاستیم یکم باهم باشیم