2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 52 پست
یعنی چجوری سرد بشه؟خودمم اسکولم بخدا میگم الان بذاریم بریم مردم چی میگن،میگن زن تنهارو گذاشتن رفتن ...

منظورم تب و تاب فوت باباش بود 

یه شیش ماه بگذره آروم میشن 

نباید به این زودی مطرح میکردی 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
منظورم تب و تاب فوت باباش بود  یه شیش ماه بگذره آروم میشن  نباید به این زودی مطرح میکردی ...

بله درسته،ولی دیگه هیچ راهی برام نمونده دوسم ندارم خودمو بزنم به سلیطه گی

شما برای من و امثال من که ناخواسته گرفتار شدن دعا کن🙏💐

🌸🍀إنـَّکَ سـَـمیعُ الدُّعـــــاء...🍀🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله درسته،ولی دیگه هیچ راهی برام نمونده دوسم ندارم خودمو بزنم به سلیطه گی شما برای من و امثال من که ...

ففط خدا میتونه به داد امثال ماها برسه چون مصه اینکه استقلال حق ما نیس..الان یه ساعته با شوهرم اومدیم اتاق خواب و برقا رو خاموش کردیم و داشتیم با هم گپ میزدیم تا خوابمون ببیره ولی از بالا زنگ زدن گفتن بیا پایین به شوهرم کارت داریم مثلا میخاستیم یکم باهم باشیم 

چی بگم از قبلتر باید سفت میگرفتی  الان هم بذار یکم سرد بشه بعد از مشاور کمک بگیر

دقیقا مشکل ماها اینه از اول شل گرفتیم اگه از اول قبول نمیکردم بیام تویه ساختنون با پدرشوهر اینا الان مجبور نبودم زجر بکشم

من کارمند بیمارستانم من قبل ازدواجم کارمند بودم نمیتونم کارمو ول کنم باید اونو مجبور کنم

اکثر مردا اینطورین که میبینن زنشون پول میاره خرجی نمیدن بهش.

منم قبلا کارمیکردم دیدم شوهرم خرجمو نمیده نشستم خونخ خانمی کردم مجبور شد خرجم کنه.

اینو براساس تجربه میگم گلم👸

ففط خدا میتونه به داد امثال ماها برسه چون مصه اینکه استقلال حق ما نیس..الان یه ساعته با شوهرم اومدیم ...

نه عزیزم به ما نیومده این چیزا،میفهمم دقیقا عین ما

بیا کارت داریم به زنشم که هیچی نمیگن😒

🌸🍀إنـَّکَ سـَـمیعُ الدُّعـــــاء...🍀🌸