2777
2789
عنوان

سندرم پلي كيستيك تخمدان

432 بازدید | 50 پست

سلام من توي سن ١٧سالگي دچار پريود هاي نامنظم شدم ك دكتر رفتم با آزمايش و سنو گفت سندرم پلي كيستيك تخمدان دارم دارو مصرف كردم با آمپول ولي تا چند وقت اوكي بودم دوباره پريودام نا منظم ميشد در سن ٢٢سالگي درمان طب سنتي انجام دادم ٦ماه مرتب دارو گياهي مصرف كردم تا الآن كه دوسال ميگذره بدون دارو پريوداي منظمي دارم الآن ميخوام اقدام ب بارداري كنم بنظرتون با وجود پريوداي منظم به مشكل بر ميخورم يا اينكه بايد چي كار كنم

پسرم عشقم دخترم دنيام 

پریودت نامنظمیش در چه حده؟

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم هیچ مشکلی ایجاد نمیشه شماسالم واوکی هستی بسلامتی اقداماتو شروکن

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

نه عزیزم. منم همینجوری بودم. دیگه وقتی پریودات منظم‌هست خودبخود باردار میشی و کاری لازم نیست انجام بدی. ضمنا دکترها میگن بعد از بچه دار شدن این مشکل رفع میشه اکثر مواقع. ‌واسه من دیگه رفع شد و دارو هم دیگه مصرف نمیکنم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
انقدر شنيدم بارداريشون سخته استرس دارم خودمم كه عاشق بچم برام دعا كنيد 

کار خوبی میکنی که زودتر اقدام میکنی ولی بارداریشون سخت نیست. من خودم تجربه کردم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
من ١سالم نميشه اومدم خونه خودم ولي از ترس اينكه شايد ب مشكل بخورم ميخوزم زود اقدام كنم 

خوب میکنی. منم پلی کیستیک بودم دکتر تو مجردی بهم گفت اصلأ جلوگیری نکن. مشکل پیدا نکردم

دارو و قرصایی ک مصرف میکردی چیا بودن؟؟اخه منم سندروم دارم خیلی وقته خوب نمیشه دکتر هم جز مدروکسی چیز دیگه نمیده اعصابم خورده🤦🏻‍♀️

من خیلیا رو دیدم با وجود سندروم باردارشدن بسلامتی ولی مثلا دوستم با وجودسندروم باردار شد تمام ۹ ماه فقط درد کشید بنظرم اول از رفع شدنش مطمعن شو بعد اقدام کن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

نه عزیزم. منم همینجوری بودم. دیگه وقتی پریودات منظم‌هست خودبخود باردار میشی و کاری لازم نیست انجام ب ...

خداروشكر به اميد خدا منم به مشكل نخورم شوهرم همش به شوخي بهم ميگه اجاق كور تو دلمو خالي ميكنه 

پسرم عشقم دخترم دنيام 
انقدر شنيدم بارداريشون سخته استرس دارم خودمم كه عاشق بچم برام دعا كنيد 

اشه برا منم دعا کن چهار ساله منتظرم

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران