2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید شما زیاد بهش گیر دادی در این مورد

اونم بخاطر حساسیت شما پنهون کرده

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی... 

شوهر من تماس هاشونم پاک میکنه!!الانم رفت مادرشو ببره خرید بعد گفت بیرون کاردارم!!مادرمم با بابام رفته خرید،ولی شک ندارم این بردتش🙄

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

جدی شون نگیر شوهر منم همینه عین خیالم نمیاد یا مادرش ی وقت زنگ میزنه میگه دخترام اصن خیلی وقته نیومدن اینجا منم نمیرم در صورتی که دخترش شاید دیروزش یا همون روز خونه ش مثلا اون میخواد بگه ما خیلی خوبیم خوبی تو این میبینه در صورتی که اصن به من مربوط نی و نمیپرسم 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
اصلا نگه  مگه مهمه .  همه مردا اینجوری هستند .یکی بیشتر یکی کمتر . خودتون بی توجه بگی ...

منم کلا بیخیالشم والا

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙