2777
2789
عنوان

صیغه ۹۹ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 38 پست
گه گیجه گرفتم چی شد؟😐🥴

میگم خدا چرا با زن ب این بدی همراه هست و همه چی همون میشه که میخواد 

منم زحمت ی ماهم پرید!من چیکار کرده بودم ؟اعصابم داغون انگار تو شوکم
...الان تو گروه پسرا کلی بهم خندیدن اونم ب منی که به اخدی رو نداده بودم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

رشتت چیه؟؟ کار بشما ندارما ولی من کلا یکی حرف بزنه نمیتونم حرف بزنم عادت ندارم تو شلوغی و بی توجهی ...

نه بابا 

من کلا مودب هستم وسط حرف نمیپرم ،این جا صدا رفت...نمیدونم ،بد شانسی آوردم.. نماز ظهرم حال ندارم بخونم....اونقدر حالم گرفته است.

پرستاری هستم...رشته ماهم ی مدل بعد فارغالتحصیل همه از حال هم خبر دارن حتی دوست هم نباشن .

نه بابا  من کلا مودب هستم وسط حرف نمیپرم ،این جا صدا رفت...نمیدونم ،بد شانسی آوردم.. نماز ظهرم ...

منم مامام.

ولی از حال وروز بچه های دانشگاه خبریرتداریم.هرکی مال شهری بود کسی به کسی کار نداشت دیگه.

بیخیال.میگذره.

از جای دیگه اعصابش خرد بوده ریخته سرتو.

برو یه لیوان ابسرد بخور یکم برو تو فضای باز بلش فکر نکن.

دلی دفعه بعد حتما بهش بگو.بگو فلانی من انقدرم بی ادب نیستم ولی وقتی صدای شما برای من قطع میشه من که نمیفهمم شما داری حرف میزنی یانه ولی بازم ببخشید.

اینجوری کوچیکش کن که خجالت بکشه.

زنه یا مرده؟؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
نگران نمرم هستم. گلم تو چشیدی ؟ الان شاغلی؟

نه کلا بعد از فارغ‌التحصیلی ازدواج کردم زودم بچه دار شدم درس رو گذاشتم کنار،نمره الف ارشد بودم

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
منم مامام. ولی از حال وروز بچه های دانشگاه خبریرتداریم.هرکی مال شهری بود کسی به کسی کار نداشت دیگه. ...

مرده ،فک کنم مجرد سن بالا 

ولی داروخونه دارن
....کلا شناسنامه گفتم 😅😅😅