آقاع امروز ارائه داشتم....
بعد من وسط ارائه پرسیدم صدا هست ..استاد گفت آره
....نگو ۴ دقیقه به پایان ارائه صدام قطع شده منم خبر ندارم
...موقع تموم کردن ارائه به استاد گفتم تموم شده...دیدم جواب نمیده ،یبارم وارد خارج شدم...دیدم من صدام قطع شده استاد ب نفر بعدی گفته...ماشاءالله اونم در عرض ۴ دقیقه ارائه داد...استاد گفت آقا ادامه بده ،گفت تموم شده.
خلاصه من میکروفن وصل کردم....استاد گفت چرا قطع شدی ،بعد هم صدا استاد نیومد !منم گفتم حتما
منتظر جواب هست...شروع کردم جواب دادن!
بعد دیدم استاد حرف میزنه ساکت شدم.🤔😐
بعد باز صدا استاد قطع شد،منم پرسیدم استاد صدا میاد!دیدم جواب نداد...دوباره پرسیدم
....آقاع این تو ۹۰ نفره منو بست به رگبار
وسط حرفم پریدی
....اصول اولیه ادب....خلاصه این صداش رفت ،گفتم استاد جواب بدم؟! قاطی تر از قبل دادزد من باهات شوخی دارم ؟!نگفتم نپر وسط...اجازه نمیدی حرف بزنم...
واقعا ارائه در کلاس تک بود از منبع خارجی هم استفاده کرده بودم...گفت برادرانه میگم فردا محیط کارت بد میشه...هر چه قد هم عالی باش این ی مورد رو همه چی خط میکشه .....
خلاصه اصلا حوصله ندارم....اخه ادم چقدر میتونه بد شانس باشه؟تمام زحماتم به باد رفت...
دلم برا خودم میسوزه جلو همه ضایع شدم البته بگم استاد رو قبل من ۳ نفر عصبی کرده بود ،همه رو من خالی کرد.
یعنی این زن های متاهل که اول میرن سراغ مرد متاهل فول آپشن!بعد مخ مرد متاهل میزنه ،مرحله بعد از شوهرش طلاق میگیره و در آخر زن ۹۹ ساله مرد متاهل میشه!چرا بد شانسی نمیاره
....چرا واقعا چرا....؟!
چرا من امروز این مدل شدم؟آبروووووم رفت.
خدا چطور تونستی.دلم گرفته