2789
عنوان

صیغه ۹۹ ساله

585 بازدید | 38 پست

آقاع امروز ارائه داشتم....

بعد من وسط ارائه پرسیدم صدا هست ..استاد گفت آره
....نگو ۴ دقیقه به پایان ارائه صدام قطع شده منم خبر ندارم
...موقع تموم کردن ارائه به استاد گفتم تموم شده...دیدم جواب نمیده ،یبارم وارد خارج شدم...دیدم من صدام قطع شده استاد ب نفر بعدی گفته...ماشاءالله اونم در عرض ۴ دقیقه ارائه داد...استاد گفت آقا ادامه بده ،گفت تموم شده.

خلاصه من میکروفن وصل کردم....استاد گفت چرا قطع شدی ،بعد هم صدا استاد نیومد !منم گفتم حتما 

منتظر جواب هست...شروع کردم جواب دادن!

بعد دیدم استاد حرف میزنه ساکت شدم.🤔😐

بعد باز صدا استاد قطع شد،منم پرسیدم استاد صدا میاد!دیدم جواب نداد...دوباره پرسیدم
....آقاع این تو ۹۰ نفره منو بست به رگبار 

وسط حرفم پریدی
....اصول اولیه ادب....خلاصه این صداش رفت ،گفتم استاد جواب بدم؟! قاطی تر از قبل دادزد من باهات شوخی دارم ؟!نگفتم نپر وسط...اجازه نمیدی حرف بزنم...

واقعا ارائه در کلاس تک بود از منبع خارجی هم استفاده کرده بودم...گفت برادرانه میگم فردا محیط کارت بد میشه...هر چه قد هم عالی باش این ی مورد رو همه چی خط میکشه .....

خلاصه اصلا حوصله ندارم....اخه ادم چقدر میتونه بد شانس باشه؟تمام زحماتم به باد رفت...

دلم برا خودم میسوزه جلو همه ضایع شدم البته بگم استاد رو قبل من ۳ نفر عصبی کرده بود ،همه رو من خالی کرد.

یعنی این زن های متاهل که اول میرن سراغ مرد متاهل فول آپشن!بعد مخ مرد متاهل میزنه ،مرحله بعد از شوهرش طلاق میگیره و در آخر زن ۹۹ ساله مرد متاهل میشه!چرا بد شانسی نمیاره
....چرا واقعا چرا....؟!

چرا من امروز این مدل شدم؟آبروووووم رفت.

خدا چطور تونستی.دلم گرفته

نمیشه تو ۲ تا خط خلاصش کنی ؟ همش و نتونستم بخونم

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کلی خوندم تاربطشو باصیغه ۹۹ ساله بفهمم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

حالا اینوسط بماچه 🤣🤣🤣

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

هرچقد فک میکنم کم تر به نتیجه میرسم😐

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

عیب نداره.اون بیشعور بوده تو خودتو اذیت نکن

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

کنفرانس . استاد . صیغه  . 99 .. چ ربطی دارن بهم اصن خودتم فهمیدی چ گفتی

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

😕😐☹😐

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖