2777
2789
عنوان

پشیمونم

248 بازدید | 21 پست

من تابیست سالگی اطراف همدان زندگی میکردم مجبور بودیم خونمونو عوض کنیم خانوادم میگفتن بریم تو خود همدان(بیشتر فامیل و دوستامون اونجان) ولی من احمق گیردادم بیایم کرج (اینجا فامیل هم داریم )اما در کمال ناباوری همه چی جور شد اومدیم و الان یک سال و نیم میگذره من پشیمونم ن دوستی دارم اینجا ن هیچی جای تفریحی نداره همدان ب اون قشنگی😭 ب کروناهم ک خوردم دانشگاها تعطیل شد دو ترمم مونده تموم شع.دلم میخاد برگردم ب گذشته چقدر دورم شلوغ بود و بهترین زندگی داشتم ولی الان صبح تا شب تو خونه تنها. خونه گرونه همدان نمیتونیم دیگ برگردیم بگیریم

اصن حالم بده انگار ده سال پیر شدم اینجا  

فقط ی دختر فامیلمون اینجا هست فقط با اون میگردم.

من چیکار کنم دارم داغون میشم مامانمم همش میگ تقصیر تو شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از تبریز  اومدم به تهران خیلی دلم میگیره اصلا اینجا هیچ کسو ندارم

شهر خودمون دوربرم شلوغ بود دوست و گردش و تفریح

اینجا فقط شلوغی و دود و دم و ترافیک و هوای جهنمقشنگ ح

س و حالتو درک میکنم

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
من از تبریز  اومدم به تهران خیلی دلم میگیره اصلا اینجا هیچ کسو ندارم شهر خودمون دوربرم شلوغ بو ...

خیلی سختهههههه غربت خیلیییی جلو خانوادم لو نمییدم ک ا اینجا بدم میاد ا بیشتر وقتا خواب میبینم هنوز خونه قبلیمونیم یا شبا گریم میگیرع 

من از تبریز  اومدم به تهران خیلی دلم میگیره اصلا اینجا هیچ کسو ندارم شهر خودمون دوربرم شلوغ بو ...

حالا باز تهران که خوبه.مشهد خیلی غریب بودن سخت تره چون مردمش اهل ارتباطات نیستن

خیلی سختهههههه غربت خیلیییی جلو خانوادم لو نمییدم ک ا اینجا بدم میاد ا بیشتر وقتا خواب میبینم هنوز خ ...

بازم جای شکرش باقی که کنار خانوادتی

من چی بگم از صبح تا شب تو خونه تنهام

باردارم‌هستم دلم لک زده برای خونهومامانم اینا و ابجیم

اونا میرن سیسمونی بخرنوواسه نی نی من عکس و فیام میفرستن که من انتخاب کنم 

خدا از شوهرم نگذره به خاطر کارش اومدیم ان شا الله یه روز خودش پشیمون میشه برمی گردیم

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود