2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4347 بازدید | 317 پست
ببخشید من از خرف شما خندم گرفت یعنی چی مردی کهزنشو بخواد ازش بچه میخواد خیلی از مردارو میشناسم زنشون ...

نظر خودمو گفتم که من عاشق کسی باشم واقعا بچه میخام ازش هر کی نظر خودشو داره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از کجا میدونی تازه؟؟ شاید قبلن بوده ..الان دیگه براش مهم نیس که شما چتشو ببینی یا نبینی ..وگرنه اگه ...

تازه است من حسم دروغ نمیگه اخه آدمی نیست شوهرم که خیانت کنه من میدونم برای در کردن تایم بیکاری  این کار رو میکنه 

خب کنجکاوی میکنه وزن باعشوه گری باعث میشه طرف رو جذب کنه حالا بین خودمون بمونه الن قانون اسلام به زن ...

مردی که نتونه از پس این عشوه‌ها بر بیاد

دیگه از پس چی میتونه بر بیاد؟

اره بابا اگه به زن‌ها اجازه داده میشد که...

الان نشه دو سال دیگه میشه.

به نظرم دوستی بهتره اسمشو بذاریم به نظرت عاشق بود همچین کاری می‌کرد؟ قبول دارم مرده و اینا ولی به نظرم وقتی عاشقه دیگه نباید پی زن‌های دیگه کنجکاوی کنه.

مردی که نتونه از پس این عشوه‌ها بر بیاد دیگه از پس چی میتونه بر بیاد؟ اره بابا اگه به زن‌ها اجازه ...

ببینید این آقا شاید اصلا هدفی ندارن ولی چون اون خانوم تو ذهنش شاید یک هدفی داره پیگیر این آقا میشه واین آقاهم دیگه هدف شوم خانوم رو نمیدونه شاید بخاطر گذر وقت جواباش رو داده که کار اینجا کشیده

نظر خودمو گفتم که من عاشق کسی باشم واقعا بچه میخام ازش هر کی نظر خودشو داره 

نمی‌دونم من چرا ناراحتم مثلا به روم نمیاره وای باید این داستان تموم بشه من عاشق زندگیم هستم حرفم بیفته دهن مردم چه خاکی بریزم سرم بهش گفتم اگه یه روزی برم میرم جایی که پیدام نکنی پیش خانواده ام هم نمیرم میرم خودمو گمو گور میکنم

ببینید این آقا شاید اصلا هدفی ندارن ولی چون اون خانوم تو ذهنش شاید یک هدفی داره پیگیر این آقا میشه و ...

بله ممکنه اینم باشه ولی بر پایه حدس و گمان که نمیشه پیش رفت...