2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4347 بازدید | 317 پست
عزیزم بدبخت چیه تو میتونی درست کنی زندگیتو گفتمت ب شوهرت کاری نداشته باش شماره زن رو ببر بترسونش بگو ...

همه رو پاک کرده اسم مرد ذخیره کرده من زدم تو کوشی دیدم ای دل غافل زن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه یه نوزاد هم داره زنیکه

اره منم بچه داره تازه با شوهرشم اومده مغازه شوهرم کثافت اما معلوم شوهرش از این پخمه هاست ک خانومش کارارو هماهنگ میکنه برای همین با شوهر من معامله میکرد جای اینکه شوهرش حرف بزنه شوهر منم بی جنبه زود خودشو میبازه 

خب بگو چک کردم چون احساسم گفت یکی بهت پیام میده چه شری میخاد بپا کنه مثلا🤔

اخه دستم خورداستوری زنه باز شد همسرم از اونجا فهمید من چک کردم منم داشتم سکته میکردم اخماش رفت تو هم اصلا یه وضعی ولی من مثل قبل رفتار کردم یکی دو ساعت بلکه فکر کنه من جک نکردم 

چقدر دلم واسه خودم میسوزه من خیلی زخمت کشیدم واسه زندگیم ۹ سال کار کردم کلی پول جمع کردم همه چیو شری ...

میفهممت که چی میگی ، تلاش کردی اونوقت با بی معرفتی جوابتو بده ادم نابود میشه 

رو اعتماد بنفس خودت بیشتر کار کن ، خودتو بیشتر دوست داشته باش ، برا خودت هزینه کن و به خودت برس ، هر چقدر لطف کنی در حق بعضی مردای قدر نشناس هوا برشون میدارن ، ادم خودش میبینه رنج میبینه ، خودتو پیر نکن 

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
اخه دستم خورداستوری زنه باز شد همسرم از اونجا فهمید من چک کردم منم داشتم سکته میکردم اخماش رفت تو هم ...

شاید همسرت الن میگه اون زنه دیده استوریش رو همسرت چک کرده وغرورش برخورده زنه نمیدونه ک تو چک کردی

میفهممت که چی میگی ، تلاش کردی اونوقت با بی معرفتی جوابتو بده ادم نابود میشه  رو اعتماد بنفس خ ...

بخدا من آدم به روزی هستم همیشه شیک و تمیزم همیشه همه کارام به موقع هست 

شاید همسرت الن میگه اون زنه دیده استوریش رو همسرت چک کرده وغرورش برخورده زنه نمیدونه ک تو چک کردی

نگه داسته بود بره سر کار ببینه که من باز کردم دیدم وای چه حالی داشتم داشتم سکته میکردم نمیذونستم چه جوری استوری رو برگردونم