2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4347 بازدید | 317 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا من آدم به روزی هستم همیشه شیک و تمیزم همیشه همه کارام به موقع هست 

عزیزدلم ب خودت سخت نگیر تو مقصر نیستی مقصر شوهرت و اون که ضرر میکنه و ی زندگی پر عشق از دست میده دیگه اون خنده هامون ب دلشون میمونه 

باهاش صحبت کن بهش بگو. بگو دلیل این کارت چیه !

واقعا نمیفهمم وقتی زن /شوهر داری چرا باید سمت یکی دیگه بری😐 اخه چطور میشه😐 این چیکار کرد ک بعدی بکنه ؟😐 ینی هیج عذاب وجدانی نمیگیرن ؟ دیونه نمیشن 😐

نفس آقامونم 😌❤
چند سال ازدواج کردین مگه

همسرم من خیلی آدم خوبیه و به شدت ولخرجه هر جا بخواد بره منم میبره ولی این کارش چیه من نمی‌دونم ،شبا میگه بیا با هم بریم دور دور ،بعد ساعت کار مستقیم میاد خونه تنها ایرادش آنلاین بودن بیش از حد 

نمی‌دونم مطلقه هستش با شوهر داره الهی بچش بمیره 

چقدر ادم نفهمی ک بخاطر گناه یکی دیگه نوزاد بی گناه و واسش ارزوی مرگ‌ میکنی تف ب انسانیتت خدا ب هرکسی ب اندازه دلش زندگی میده حقته ....

همسرم متن های فلسفی میزاره ،زنه رو نتونستم دقیق بخونم راجع به مردن بود .الهی بمیره 

الهی آمین زمین از این کثیفی ها پاک بشه ب خدا من شوهرکردم دیگه دلم نمیات ب مرد دیگه ایی نگاه کنم اینا چطوری راحت میشینن کلی حرف میزنن خاک عالم بر سرشون 

شاید از سر کنجکاوی یه کاری کرده  زیاد ناراحت نباش

بیجاکرده خب چقد راحت این حرفومیزنی

زنتم بود میگفتی از سر کنجکاوی مجازی چت کرده با نامحرم؟

میدونم زن ندارین ولی کسیو اشتباه راهنمایی نکنید