2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4347 بازدید | 317 پست

[QUOTE=192055813]اسی عزیزم اینطور ک معلومه رابطتون خوبه  بنظرم بگو تو گوشیش کار داشتی صبی ی بهونه ای منطقی جور ...[/QUOTنمی‌دونم چی بگم که با چه بهانه ای گوشیشو چک کردم خیلی بدش میاد چک بشه 

زمونه برعکس شده مردها خیانت میکنن تازه طلبکارم هستن

دقیقا ، نمیدونم چرا اینطوری شدن طلبکارم هستن

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی عزیزم اینطور ک معلومه رابطتون خوبه  بنظرم بگو تو گوشیش کار داشتی صبی ی بهونه ای منطقی جور ...

و اینکه اسی فک کنم بشه ب ی روشی  پیامایی ک پاک شده رو برگردوند من تو نی نی سایت دیدم اینو البته مطمئن نیستم 

دقیقا ، نمیدونم چرا اینطوری شدن طلبکارم هستن

چقدر دلم واسه خودم میسوزه من خیلی زخمت کشیدم واسه زندگیم ۹ سال کار کردم کلی پول جمع کردم همه چیو شریکی درست کردیم حق من این نیست 

منم ،۵ ساعته یه گوشه افتادم و به بدبختیم فکر می‌کنم شوهر من وضع مالی عالیه ولی الان هیچی منو آروم نم ...

عزیزم بدبخت چیه تو میتونی درست کنی زندگیتو گفتمت ب شوهرت کاری نداشته باش شماره زن رو ببر بترسونش بگو خونشو میشناسی راستی میگم تو ک چت هاشونو ندیدی عجله نکن اول مطمئن شو بعدا