2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 4347 بازدید | 317 پست
همش میگم چرا من ؟ من که هیچی کم نزاشتم براش 

این مردا مریضن سیرمونی ندارن کلا اشکال از ما نیست منم هیچی براش کم نزاشتم تازه اقا جلوی من ب مردای خیانت کار عیبم میکنه بعد خودش تا یکی بهش بخنده زود وا میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چاره ایی نیست دیگه مبارزه خاموش کن 

مجردا میگن شوهرمون خیانت کنه میکشیمشون دقیقا تو مجردی منم میگفتم اسید میریزم صورتش الان که متاهلم ودجار شدم میبینم چقدر بیجاره ام 

از صبح بهش محل نمیدم ابراز علاقه نمیکنم بخدا عین بچه قربون صدقه میرم ولی از صبح سردم هی خودش زنگ میز ...

منم اینجوری حالم دقیقا این کارارو میکنن مثلا از دلمون دربیارن نامردا خداییش دلم پر بود ب کسی هم نمیتونم بگم

منم اینجوری حالم دقیقا این کارارو میکنن مثلا از دلمون دربیارن نامردا خداییش دلم پر بود ب کسی هم نمیت ...

منم ،۵ ساعته یه گوشه افتادم و به بدبختیم فکر می‌کنم شوهر من وضع مالی عالیه ولی الان هیچی منو آروم نمیکنه 

اسی عزیزم اینطور ک معلومه رابطتون خوبه 

بنظرم بگو تو گوشیش کار داشتی صبی ی بهونه ای منطقی جور کن برای رفتن ب واتساپ گوشیش (برای این لطفن فکر کن قشنگ ی چیز درست حسابی بگی) 

بعد قشنگ بشین باهاش صحبت کن ازش دلیل بخاه 

هنوز اتفاق بدی نیفتاده شاید توجیه منطقی ای داش براش 

اگرم نداش و الکی عصبی شد و اینا قشنگ بگو اگه میخای اینکارارو کنی بگو من برم راحت تر باشی لازم نی منو تحمل کنی و ب بازی بگیری 

اسی احساساتو بزار کناز گریه زاری نکن حداقل جلوش محکم و مصمم نشون بده خودتو 

باهاش منطقی صبت کن جیغ و داد زاری  نکن الکی 

تا وقتی هم مطمئن نشدی بچه دار نشو ازش این خیلی مهمه 

به خدا چون زور دارن و همه چی دستشونه هرکار میخوان میکنن و ما نباید دم بزنیم اما مهم این اون خانومه رو باید ادب کنیم زورمون ب شوهرمون ک نمیرسه اما ب اون ک میریسه پدرشو درمیارم کثافت اخه دلت ب حال شوهرت نمیسوزه با یکی دیگه ل ا س میزنی