2777
2789
عنوان

چرا زنای نی نی سایت اینجورین😨😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 111 پست

شما تو زندگیتون هیچ مشکلی نداری؟

کسی تاحالا دلتو نشکونده با حرفاش با حرکاتش حتی با نگاهش؟

خانوما تنهان نمیتونن هر جایی درد دل کنن

شاید شما دوست صمیمی داری خواهر صمیمی داری باهاش درد دل کنی سبک بشی خیلیا از جمله من هیچ کسو ندارن و تنهان و نمیتونن همه حرفاشونو به کسی بزنن

میان اینجا خالی میشن سبک میشن و انصافا بعضیا خواهرانه کمک میکنن شنونده خوبی هستن 

متوجه شدی؟ 

ن قشنگم ماها ک راضیم تاپیکشو نمیزنیم 

اونایی ک مشکل دارن دنبال کمک و راهنمایین برا این زیاد میبینی این موردارو اینجا

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نه نه نههه قضاوت نکردم بخدا ممکنه واسه هرکسی پیش بیاد، گفتم یک عده ای که چشم بسته ازدواج میکنن ...

مشکل تو زندگی همه هست

20 سال با یکی زندگی میکنی نمیفهمی چطوریه سال بیست و یکم خودشو نشون میده 

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
کسی به شب ازدواج فکر نمیکنه شاید خودت اینجوری هستی فکر میکنی بقیه هم مثل خودتن

لایک♥️ایشون گویا مجردن چن سال بعد درک میکنن

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     
آره عزیزم خدارو شکر خوب شد  کلی اخلاقش عوض شده از خونه بیرون نمیره تمام برنامه هاشو ریخته رو گ ...

خداروشکر عزیزم تورو از خیلی وقت پیشا میشناسم خیلی برات خوشحال شدم امیدوارم زندگیت شیرین تر از عسل بشه برات ❤😘😘😍😍😍

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

چقدر بی ادبانه و سطح پایین حرف میزنی 

کجاش بی ادبانه بود؟

همینه عزیزم...!

یه عده فقط به لباس عروس پوشیدن فکر میکنن و انتظار دارن همین باشه اصلا هم واسشون مهم نیست با کی ازدواج میکنن،!

نیومدم کتاب بنویسم که بخوام ادبی صحبت کنم

بهتره بگی مردای ایرانی چرا اینقدر بیشعور و هرز شدن که زنهای بیچاره شون مجبورن بسوزن و بسازن. و اینک ...

از نوع حرف زدن شما معلومه بی شعور کیه .چرا جمع میبندین .مگه مردای خارجی رو دیدین که میگین مردای ایرانی بی شعورن؟  واقعا متاسفم 

شما تو زندگیتون هیچ مشکلی نداری؟ کسی تاحالا دلتو نشکونده با حرفاش با حرکاتش حتی با نگاهش؟ خانوما ت ...

فکر نمیکنم متوجه بشه کلا عاقل بنظر نمیاد وگرنه درک اینکه بقیه چرا تاپیک میزنن و همه مشکل دادن خیلی راحته

خداروشکر عزیزم تورو از خیلی وقت پیشا میشناسم خیلی برات خوشحال شدم امیدوارم زندگیت شیرین تر از عسل بش ...

مرسی عزیزم انشالله خودتم خوشبخت عالم باشی مهربون😍😉

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
منم هول خوندم و درست خوندم کاش بفهمیم امروز اگه کسیو قضاوت کنیم فردا سرمون میاد مطمئن باش 

کجای حرف من قضاوت بود؟

شما بدبینی عزیزم با لحن بد میخونی!

بارها توضیح دادم که عده ای نه همه

خیلی طرز حرف زدنت زشته حالم بهم خورد 

همه قسمت قستم دست خداست 

حالا نمیدونم مشکلت چیه از ازدواج چ بدی دیدی از پدرت ک اینو گفتی من پدرم و همسرم دنیامن شاید ی مشکلایی به وجود بیاد ولی ربطی به هول بودن نداشت