2777
2789
عنوان

چرا زنای نی نی سایت اینجورین😨😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 111 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه کار خودمه

عه چ جالب

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂                     

چون معمولا اینجا میان دردو دل میکنن و خانومایی ک مشکل دارن تو زندگیشون واسه همدردی تاپیک میزنن، چ ایرادی داره ؟اینجوری سبکترم میشن

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
شما بهتره بجای قضاوت سرت به زندگیت باشه عزیزم که سرخودتم نیاد🌹🌹

نه نه نه نههه

قضاوت نکردم بخدا

ممکنه واسه هرکسی پیش بیاد،

گفتم یک عده ای که چشم بسته ازدواج میکنن و فقط به همان شب ازدواج فکر میکنند

نه همه

نمیگم همه ولی اکثر این مواردی که گفتی رو تو تاپیکایی که ازدواج در سنین پایین داشتن دیدم

اگر نیکی کنید به خودتان خوبی کرده اید و اگر بدی کنید باز هم به خودتان بدی کرده اید... تیکر بارداری نیست...کاربری دوم
شوهرت خوب شد بیمارستان بود؟

آره عزیزم خدارو شکر خوب شد 

کلی اخلاقش عوض شده از خونه بیرون نمیره تمام برنامه هاشو ریخته رو گوشی منم گوشیش دست منه هر لحظه بخوام کلی هم ازم معذرت خواست گفت توبه کردم حلالم کن اذیت شدی 

تصادفه برام خوب شد 😂😂

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

بابا فقط میخان از وضع موجود ناراحت باشن

یه بار تاپیک زدم در مورد خاهر شوهراتون بنویسین ۳ صفحه پر نوشتن خاهر شوهر من ماهه فرشتست فداش بشم قربونش بشم 😂😂😂

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

من یه بار از شوهرم تعریف کردم. نه تنها منو خوردن بلکه رسما جویدن!!

گفتن زن ذلیله، غیرت نداره، مرد باید احترامشو نگه داره نه اینکه پاشه ظرف بشوره!! چند نفر هم خوشششبحالت گویان تامیکمو ترک کردن. دو سه نفر هم گفتن پز نده!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نه نه نه نههه قضاوت نکردم بخدا ممکنه واسه هرکسی پیش بیاد، گفتم یک عده ای که چشم بسته ازدواج میکنن ...

هیشکس تو این عالم پیدا نمیشه ک چش بسته واسه شب عروسی فقد طرفو بخاد اینو مطمئن باش خب مهم اینه ک ازدواج هندونه در بسته هس از فردای طرف خبر نداری... شما مجردی مطمئنم

باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂