پسرا میان تو بوق و کرنا جار میزنن که ما زنا رو میبینیم تحریک میشیم و خودتونو بپوشونید و فلان... همه میان تاییدش میکنن و حق رو بهش میدن. حالا یه خانمی میاد میگه چرا کسی به فکر تحریک شدن ما نیست تاپیک میترکه🤦🏻♀️😒
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت...که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت...من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش... هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت...همه کس طالب یارند چه هشیار چه مست... همه جا خانه عشق است چه مسجد چه کنشت...💜
ی خانوم شخصیتش بالاتر از این حرفاس ک بخاد همچین چیزیو بیان کنه
کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
چرا این حرف رو میزنی؟ سرکوب میل درونی همون سرکوب شخصیت هم هست...
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت...که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت...من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش... هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت...همه کس طالب یارند چه هشیار چه مست... همه جا خانه عشق است چه مسجد چه کنشت...💜
چرا این حرف رو میزنی؟ سرکوب میل درونی همون سرکوب شخصیت هم هست...
الان چجوری از حرف من همچین چیزیو برداشت کردی؟؟ من نگفتم سرکوب عزیزم ، ی خانوم وقتی مشکلی داشته باشه باید با شریک زندگیش یا مشاور یا سکسولوژیست درمیون بزاره جار زدن جایی مث اینجا چه دردی ازش دوا میکنه
کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
هیچ ربطی به شخصیت نداره اتفاقا این تاپیک نشون داد که حتی ما زنا هم معتقدیم مردا هر غلطی بکنن طبیعیه و این زنا هستن که محکومن به خویشتن داری خود استارترم گفت میخواسته تفکر خانومارو بدونه
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
الان چجوری از حرف من همچین چیزیو برداشت کردی؟؟ من نگفتم سرکوب عزیزم ، ی خانوم وقتی مشکلی داشته باشه ...
باعث فرهنگ سازی میشه... میدونی چقدر از مردا بی اطلاعن از اینکه زن هم میل جنسی داره؟؟ من بار ها تو اینستا و سایتای مختلف دیدم که وقتی میفهمن کلی تعجب میکنن
باعث فرهنگ سازی میشه... میدونی چقدر از مردا بی اطلاعن از اینکه زن هم میل جنسی داره؟؟ من بار ها تو ای ...
ینی چی ک فک میکنن میل جنسی نداریم؟؟؟😐😑 نمیدونستم تا این حد نفهم و جاهلن بعضیا،من نسبت به مردای دوروبرم سنجیدم