پسرا میان تو بوق و کرنا جار میزنن که ما زنا رو میبینیم تحریک میشیم و خودتونو بپوشونید و فلان... همه میان تاییدش میکنن و حق رو بهش میدن. حالا یه خانمی میاد میگه چرا کسی به فکر تحریک شدن ما نیست تاپیک میترکه🤦🏻♀️😒
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت...که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت...من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش... هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت...همه کس طالب یارند چه هشیار چه مست... همه جا خانه عشق است چه مسجد چه کنشت...💜
ینی چی ک فک میکنن میل جنسی نداریم؟؟؟😐😑 نمیدونستم تا این حد نفهم و جاهلن بعضیا،من نسبت به مردای دور ...
باورر کن من خیلی دیدم... بیشتر هم تو سایت ها و پیج های مذهبی هستن اینا(نمیخوام به مذهبیا توهین کنم ولی خب من بیشتر اونجاها دیدم) که همشونم میگن زنا فقط بخاطر اینکه مردا رو جذب خودشون کنن رابطه برقرار میکنن🤦🏻♀️🤦🏻♀️
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت...که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت...من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش... هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت...همه کس طالب یارند چه هشیار چه مست... همه جا خانه عشق است چه مسجد چه کنشت...💜
باورر کن من خیلی دیدم... بیشتر هم تو سایت ها و پیج های مذهبی هستن اینا(نمیخوام به مذهبیا توهین کنم و ...
مثلا جذب کنیم ک چه سودی بهمون برسه؟😑😑😑 بیخود نیس ک میگن جهان سومی
کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.