2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ميگن اتفاقاى خوبى نميوفته 

اما قرار نيست اينطور فكر كنيم ك نحسه

اينطور تصورات خرافاته

اما ماه محرم و رمضان ماه شادى و اين چيزا نيست براى همين اينطورى ميگن

هر كارى خواستين توى ماه صفر انجام بدين كافيه صدقه بدين توكل كنيد هيچ اتفاقى نميوقته ماه صفر هم مثل بقيه ماه هاى خداست

ماه بعد محرم دیگه که میشه ماه صفر میگن شادی کنی نحسی برات میاره

من اینو اولین باره ک دارم میشنوم ولی میدونم بعضی روزها توی هر ماه قمر ک همون ماه هست وارد برج عقرب میشه و خیلیییی نحسه تا جایی ک حتی امام ها سفارش کردن هیچ کا جدید از جمله مسافرت عقد عروسی نو خریدن و... انجام ندین چون خیلی بدع حتی میگن ک نباید توی این روزها دعا کنی چون کامل برعکس میشه من اینو شنیدم و مطمعنم هستم ولی چیزی ک شما میگین رو تا بحال نشنیدم مثلا این برجی از امروز قمر در عقرب شروع میشه تا ۵ خرداد ساعت ۱ ظهر تمام میشه

ميگن اتفاقاى خوبى نميوفته  اما قرار نيست اينطور فكر كنيم ك نحسه اينطور تصورات خرافاته اما ما ...

راستش من برادرام و نامزدم خارج از ایرانن برادرام قراره تو این ماه بیان گفتم نامزدمم بیاد که عقد کنیم و داداشامم باشن تو عقدم حالا موندم چیکار کنم چون یکی از فامیلا تو این ماه عقد کردو بعد جدا شدن البته اونا خانواده خوبی نبودن و کلا سابقه طلاق زیاد دارن ولی بازم دو دل شدم

من اینو اولین باره ک دارم میشنوم ولی میدونم بعضی روزها توی هر ماه قمر ک همون ماه هست وارد برج عقرب م ...

واقعا؟ نفهمیدم چطوری یعنی چند روز از هرماه وارد برج عقرب میشه و نحسه؟ 

منم شنیدم بهتره ک ماه صفر کاری انجام نشه

ولی من دیدم که بعضیا تو محرم هم جشن میگیرن و عین خیالشون نیست شاید به اعتقادات ادم مربوطه و اگه اعتقاد نداشته باشی هیچی نمیشه