2777
2789
عنوان

یه داداش دارم

205 بازدید | 11 پست

دوازده سالشه شیطون اتیش پاره 🤦🏻‍♀️ همه از دستش عاجزن 😂

انقد بیش فعاله یه دیقه خونه بند نمیشه هر لحظه مادر مریضمو به زور میبره اینور اونور یا هم تا نصفه شب تو کوچس یا گیم نته یا دوچرخه سواریه یا کلاس قرانه یا کلاس فوتباله ..خیلیم قربونش برم تند و تیزه رفتارش هیشکی جرئت نداره بهش بگه بالا چشت ابروئه انقد بی چاک دهنه🤦🏻‍♀️😂

راجب همه همه یچیزی میدونه که خودشون خبر ندارن وقتی دعواش میکنن همش میگه بگم ؟بگم؟

کتکم زیاد میخوره ماشالا

هرررررررروزم زنگ میزنه که میخوام بیام خونتون شب بخابم 😂 منم هی میپیچونمش اخه خیلی فوضوله هر  وقت میاد من و شوهرم جرئت نداریم کنار هم بشینیم همش زیر نظرمون داره 😂

هر دیقه دم یخچاله رو تختمونه 

از طرفی همسرم سیگاریه  هیشکی نمیدونه به امید اینکه‌ترک کنه پنج ساله مخفی کردم  ته سیگارلش تو پله ها ریخته باردارم نمیتونم هر روز برم پله هارو تمیز کنم داداشمم انقد تیزهاگه ببینه به مامانم میگه

از دستش کلافه شدم دلمم نمیاد بگم نیا هی هر روز میپیچونمش😂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خداخفظش کنه براتون فقط یه چیزی میگم عزیزم داداشتو نزار بره توکوچه دورازجونش الان یه گروه وارد ایران شدن بچه دزدی میکنن شایعه هم نیست توسیستان بلوچستان حدود۱۶تابچه دزدیده شه ۶نفرشونو گرفتن ولی خیلی بیشترن میگن پخش شدن توکل ایران مواظب باشید خیلی

شده ایا گله ازجان به خدایت بکنی؟؟؟؟وفقط هی نشود هی نشودهی نشود....
خداخفظش کنه براتون فقط یه چیزی میگم عزیزم داداشتو نزار بره توکوچه دورازجونش الان یه گروه وارد ایران ...

عزیزم اگه بدونی چقد سر این موضو کتک خورده زندونی شده تو خونه گوش نمیده پدرمون در اومده 

وای پنم یه خواهر زاده دارم ۵ سالشه اونقدررر شلوغه .یعنی یه محل از دستش عاصی هستن . به بزرگ ترر از خودش گیر میده . چند روز پیش  مرد همسایه بخاطره این که هی  جلو ملشینش وامیسته شکایت کرد  دعوا راه انداخت . ولی کلا خیلی هم از بچه های کدچه کتک میخوره . یعنی یه جا بند نمیشه. ولی اونقدررررر شیرینه . خوش رو خوش خنده س مخصوصا لپ هاشم چال میفته

رفته بود گیم نت شرطی بازی‌کرده بود همه رو برد پولشو داد یه بسته بامیه اورد خونه داد به من 😂

عزیززززم

خداحفظص کنه 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97