بچه پنج ساله نقاشی و رنگ بلد باشی هوشی عالی نیست عزیزم هر بچه ای اون سن بلده😁💟
تمرین کنید باهاش دیگ
من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
این چیزایی که گفتی بلد دختر سه ساله منم بلده پس ملاک باهوشی نیست.تازه من دخترم انگلیسی هم صحبت میکنه ولی باز من اصلا نمیگم باهوش...
باهوش تعریفش فرق داره...
درضمن در قالب شعر بهش یاد بده
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
خودش ناخودآگاه یاد میگیره.البته تمام کارتونهاش انگلیسی.رنگها و اعداد و...همه رو بلده
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
از چند وقتش بود کارتون انگلیسی گذاشتی .من بچم یسال و نیمه ولی شنیدم لکنت میگیرن اگ تو سن پایین این ک ...
دختر من از دوسالگی کارتون انگلیسی دیده.نه بابا لکنت چیه...والا دخترمن که خداروشکر بدون لکنت قشنگ انگلیسی هم صحبت میکنه.والا دیروز شکل مثلث کشیدم میگه مامان این triangle قشنگ تلفظ با لهجه کرد
آب و هوا، رنگ برگ درختان، میوههای مخصوص هر فصل، لباسهای مخصوص هر فصل، غذاها (مثلا فصول سرد: آش/ فصول گرم: غذاهای خنک مثل ابدوغ خیار یا شربتها)
با یاد دادن اوصاف، کمکم فصل رو میشناسه
من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما بهلحاظ آرکیتایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنیبر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیسها، مستقل، عدالتخواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه ماندن» و ملکهی خانه بودن، یک رنج ابدیست. آتناها، هدفمند، بابرنامه، منطقی، جاهطلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادتهای زنانه خستهکنندهست. برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمیکشم؛ چراغ برمیافروزم. مشغولالذِمهاید اگه توی تاپیکهای کتاب و کتابخوانی منشنم نکنید. پینوشت غیرمرتبط: خانمها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمیکنن. سالاد شیرازی آبغوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی میکنید، باعث نمیشه سالادتون شیرازی باشه. آبغوره میخواد؛ آبغوره.