2777
2789

ناراحت میکرد بعد ۲سال پیام داد چن روز پیش و خیلی غیر مستقیم میخاست همدیگرو ببینیم ولی من قبول نکردم و بهم میگف بیا باهم باشیم برای آخرین بار ی تجربه ای باشه ولی خب من نخاستم تا حالا باهام رابط جنسی نداشتیم واز من عکس خواست عکس خیلی بدی هم نیستن پسر اونجوری هم نیست عکسامو پخش کنه ولی من از فکر کردن دارم دیونه میشم میخام روانی بشم ک شایر عکسمو پخش کنه از اونروز رابطمون تموم کردیم الان هم(الان ادامشو میگم)

🤐🤐🤐

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️     

قلب نفهم من هنوز وابستشه الان اینستا واتساپ همه چی پاک کردم در حالی که اون همه جا بلاکم کرده ولی الان سوسه میشم دوباره بهش بزنگم بهش بگم منو مطمئن کن عکسمو پاک کردی بنظرتون زنگ بزنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر عکس میری تن به رابطه میدی فیلم میگیرتت ازت عاقل باش

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

الان که دیگه ی عکس اهمیت خاصی نداره همه عکساشونو تو مجازی میذارن

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
قلب نفهم من هنوز وابستشه الان اینستا واتساپ همه چی پاک کردم در حالی که اون همه جا بلاکم کرده ولی الا ...

نه آتو میفته دستش میفهمه میترسی تهدید میکنه نگران نباش پخش نمیکنه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

عشقت خارمادره فرصت طلباست😐🤦🏻‍♀️

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

قلب نفهم من هنوز وابستشه الان اینستا واتساپ همه چی پاک کردم در حالی که اون همه جا بلاکم کرده ولی الا ...

اینجوری تحریکش میکنی به انجام اینکار..

بیخیال باش بذا فک کنه برات مهم نیست

parisa_azeri_qizسابق🙃   گویی تمام دارو و ندارت را درون قایقی بگذاری و گرفتار طوفان شده و بعد از واژگونی و ویرانی..در دل بی کران دریا روی تخته چوبی فقط زنده ماندن را برده باشی..🙃