2777
2789
عنوان

زیر دلم خیلی درد میکنه سمت راستش

132 بازدید | 10 پست

حدود یک ساعتو نیمه که خیلی زیر دلم رحمم درد میکنه سمت راستش انگار عضلاتش گرفته

دو هفته دیگه پریود میشم نزدیک پریودی نیستم نمیدونم این درد برای چیه

یکم تکون میخورم بدجوری دردمیگیره چکار کنم دردش بیوفته

عجب...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط حالت گرفتگی داره و خیلی تیر میکشه

اهان

اخه واسه من اینجوری میشد ی کوچولو هم سفت میشد انگار ورم داشت از درد نمیتونستم راه برم

بعد کلی دکتر و اینا گفتن چون بعد غذا بلافاصله میخوابم اینجوری میشه

و ترک کردم این کار رو و واقعا درست شد

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

منم اینجوری بودم برو ی سونو اگ خیلی اذیتی

من نمدونستم چمه معلوم شد از کلیهامه

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY

اسی بخاطر تخمک گذاریته

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
اسی بخاطر تخمک گذاریته

اخه پیش میاد که اینجوری عصلاتش بگیره ولی هیچ وقت به سه جهار ساعت نمیکشید و شدتش اینقدر نبود که جتی درست نتونم بلند شم و بشینم خعلی داره اذیتم میکنه

عجب...