2777
2789
عنوان

بنظرتون چطور تونستن؟

216 بازدید | 16 پست

هرکی از تاپیک من خوشش نمیاد با احترام لطفاتاپیک را ترک کنه مامانای باردار وشیر ده  هم اگه اذیت میشید لطفا تاپیک راترک کنید 

میخوام نظر شما را بدونم چطور پدرو مادر بابک خرمدین تونستن بچه های خودشون را تیکه تیکه کنن حالا به قتل رساندن کمی قابل حضمه اما تیکه تیکه کردن خیلی غیر عادیه

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

مریض روانی هستن عزیزم

براشون کاری نداره 

وبااین کار لذت میبرن

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عنوان‌و خوندم مطططططططمئن بودم درمورد بابکع🤦‍♀️

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
مریض روانی هستن عزیزم براشون کاری نداره  وبااین کار لذت میبرن

اخه چطور هم پدر هم مادر هیچ کدوم مخالفت نکرن

منم دقیقا به همین فکر میکنم.که حالا قتل کردن و خیلیا اینکارو میکنن ولی دیگه چرا تیکه تیکش کرده؟جدای از اون چطور میشه که یه زن وشوهر تا این حد با هم تفاهم و اتفاق نظر داشته باشن؟

منم دقیقا به همین فکر میکنم.که حالا قتل کردن و خیلیا اینکارو میکنن ولی دیگه چرا تیکه تیکش کرده؟جدای ...

دقیقا تفاهم زن و شوهر دراین کار خیلی عجیبه