من عاشق بچه هامم نفسم به نفساشون بنده درسته بعد اینکه خیانت دیدم وخیلی چیزا میگفتم کاش بچه نداشتم ول میکردم میرفتم ولی الان ک بچه دارم خداروشکر مطمئنم ی روز خدا ب صبر من و دل این بچه های معصوم نگاهی میکنه و نجاتمون میده
این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم... گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟
این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم... گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟
از به دنیا اومدن خودم پشيمونم امشب بحثم شد با مادرم و جوابش رو حسابی دادم اونم عصبانی از دست یه بیشرف و کارای بابام بود خیلی بد باهاش ح،ف زدم اونم گفت پدرت سر تو عرق می خورده و تو با عرق به دنیا اومدی برای همین اینقدر بدبختی و رنگ خوشی نمی بینی البته طوری میگفت که بابا م بستوه ولی من حالم از خودم بهم میخوره از مریضی از تجاوز از بدبختی های این چندساله بااین که همیشه سعی کردم خدا ازم راضی باشه و لی وقتی نطفه حروم باشه
☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘ امید ماروهم ناامید نکن که امیدم به خودته خداجون ☘ ☘خداجون حاجت هامون رو همراه سلامتی و دلخوش بده☘ الهی امین😘😍