من یک ماه پیش رفتم برای معاینه پزشک قانونی گفتن رابطه داشتی در صورتیکه نداشتم پیش دوتا ماما رفتم گفتن حلقوی و سالم هستی حالا به نظر پزشک قانونی اعتراض زدم نامه دادن برای کمیسیون به نظرتون دوباره میفرستن برای معاینه ؟میشه راهنماییم کنید ممنون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به فکر قاضی نیست که الان من باید نامه ببرم ثبت احوال که شناسنامم عوض شه قانون اینه و من نمیتونم قانو ...
برای عوض کردن شناسنامه احتیاج به نامه پزشک قانون نداری عزیزم همون اقرار پیش قاضی کافی هست تو طلاقنامه هم واژه تحقیر امیز غیر مدخوله مینویسن که با همون میتونی شناسنامه سفید بگیری
اگر اونجوری باشه که خانمایی که رابطه داشتن میرن میگن نداشتیم و خیلی راحت شناسنامه شون عوض میشه
این اصلا براشون مهم نیست عزیزم دارم میگم نمونه هایی هستن که بعد دو سال ازدواج دو طرف گفتن رابطه نداشتیم و از قاضی نامه گرفتن برای ثبت احوال ، اون نامه پزشک قانونی بیشتر برای تعیین مهریه کاربرد داره که کامل باشه یا نصف
شما می تونستی بدون رفتن به پزشک قانونی از قاضی نامه بگیری برای ثبت