2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا قضاوت ممنوعه  گفتم خودت خبر داری ک رابطه داشتی یا ن برا اعتراض راهش چیه؟  واقعا ج ...

بله خودم مطمعنم رابطه نداشتم پس واسه چی انقد پیگیرم آدمی که رابطه داشته باشه اصلا ناراحت نمیشه که چرا پزشک قانونی گفته رابطه داشتی دیگه طرف میدونه اونکارو کرده دیگه.نامه رو بردم دادگاه قاضی خوند گفتم اعتراض دارم نوشت برای کمیسیون

همون روز که دادگاه داشتم قاضی پرسید باکره ای گفتم بله گفت پزشک قانونی میری گفتم بله چون از خودم مطمع ...

تو چه کار به شک کردنش داشتی دختر؟ وقتی تو میگی که باکره هستی یعنی اقرار علیه خود که مسموعه چون با این کار ضرر مالی میبینی و هیچ کس نمیتونه مجبورت کنه بری پزشکی قانونی و حرفت مورد قبول واقع میشه ، بزار قاضی هر چرتی که میخواد فکر کنه

یعنی اصلا رابطه نبوده  خب شوهرت میتونست بگه دیگه نیاز ب معاینه نیست

نه بخدا رابطه نداشتیم .دادگاه به حرف نیست که اونجوری باشه روزی صد نفر میان میگن نداشتیم قاضی ام قبول میکنه 

عزیزم جدیدا همه ی کارای میکنن البته بعضیا مثل شما هم هست

درسته منم خیلی شنیدم تو دوران عقد کارو تموم کردن و به مشکل خوردن دارن جدا میشن و میگن چیکار کنیم خانوادمون نفهمه .واقعا اشتباهه اونم تو این دوزه زمونه که پسر و دختر خوب خیلی کم هست و بیشتر ازدواجا به طلاق ختم میشه

تو چه کار به شک کردنش داشتی دختر؟ وقتی تو میگی که باکره هستی یعنی اقرار علیه خود که مسموعه چون با ای ...

به فکر قاضی نیست که الان من باید نامه ببرم ثبت احوال که شناسنامم عوض شه قانون اینه و من نمیتونم قانون رو تغییر بدم