2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به فکر قاضی نیست که الان من باید نامه ببرم ثبت احوال که شناسنامم عوض شه قانون اینه و من نمیتونم قانو ...

برای عوض کردن شناسنامه احتیاج به نامه پزشک قانون نداری عزیزم همون اقرار پیش قاضی کافی هست تو طلاقنامه هم واژه تحقیر امیز غیر مدخوله مینویسن که با همون میتونی شناسنامه سفید بگیری

برای عوض کردن شناسنامه احتیاج به نامه پزشک قانون نداری عزیزم همون اقرار پیش قاضی کافی هست تو طلاقنام ...

نه عزیزم قبول نمیکنن حتما باید نامه باشه چون چند نفر از اطرافیانم جدا شدن تو نامزدی همشون نامه بردن تا شناسنامه عوض شه 

نه عزیزم قبول نمیکنن حتما باید نامه باشه چون چند نفر از اطرافیانم جدا شدن تو نامزدی همشون نامه بردن ...

خیلی ها  بدون گواهی اسم حذف کردن 

اگر دوست داشتی می تونم پیج کارشناس حقوق زن بهت معرفی کنم در این باره 

در هر صورت موفق باشی عزیزم

خیلی ها  بدون گواهی اسم حذف کردن  اگر دوست داشتی می تونم پیج کارشناس حقوق زن بهت معرفی کن ...

اگر اونجوری باشه که خانمایی که رابطه داشتن میرن میگن نداشتیم و خیلی راحت شناسنامه شون عوض میشه 

توروخدابیاین تواین تاپیک هرکی اومدلایک کنه دعاش کنمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/6536865/تو۶۰-روز-زندگیم-ازاون-روبه-این-روشد?postId=191962697

عضو گروه بنفش💜 مانکن های زیبا وزن اولیه ۷۴ وزن هدف ۶۰ تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۲.۲.۲۶
اگر اونجوری باشه که خانمایی که رابطه داشتن میرن میگن نداشتیم و خیلی راحت شناسنامه شون عوض میشه 

این اصلا براشون مهم نیست عزیزم دارم میگم نمونه هایی هستن که بعد دو سال ازدواج دو طرف گفتن رابطه نداشتیم و از قاضی نامه گرفتن برای ثبت احوال ، اون نامه پزشک قانونی بیشتر برای تعیین مهریه کاربرد داره که کامل باشه یا نصف 

شما می تونستی بدون رفتن به پزشک قانونی از قاضی نامه بگیری برای ثبت