2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چرا شرایط مالی نداری گذاشتی باردار شدی .یکم صبر میکردی نا اوضاع بهتر می‌شد که الان انقدر فکرت ...

اینجوری نگو لطفا

شاید اوایل بارداری وضعیت خوبی داشتن،شاید یهو واسشون مشکل مالی پیش اومده...

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
نه  اگه خانوادم بفهمن دعوامون میکنن اخه همیشه بهمون میگفتن بارداری طبقه بالا نشینین خطر داره &n ...

ای بابا .خوب الا خونه منم طبقه بالا چیکار کنم دیگه .بعضی وقتا واقعا پام سر میخوره میخام با کله بیوفتم ..واقعا خیلی بده خانواده درکت نکنن

یه گوشه قلبم تا ابد تو 🫀 ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

نه عزیزم همسرم بعد بارداریم بیکار شد  وگرنه خودمون درک میکنیم شرایط  رو

نمی‌دونم چرا بعضی ها میخان سریع واکنش نشون بدن به حرف بقیه .من واقعا برام سوال شد.البته معذرت میخام ..

من خودم شرایط مالی اوکی ندارم بهم میگن بچه بیار ولی نمیتونم چون دلم میخاد بچم مثل خودم کمبود چیزی نداشته باشه .درواقع حسرت چیزی به دلش نمنونه...انشالله که شوهرتون یه کار خوب و پر درآمد گیرش میاد .

نمی‌دونم چرا بعضی ها میخان سریع واکنش نشون بدن به حرف بقیه .من واقعا برام سوال شد.البته معذرت میخام ...

گلم هر زنی ارزو داره بچش تو شرایط خیلی خوب بزرگ شه منم شرایطم خوب بود این مدت بهم ریخت تو تاپیک های قبلیم گفتم هم ماشین هم کار هم خونه اما متاسفانه  ماشینمونو دزد برد همسرمم بیکار شد بی پول شدیم دقیقا یه ماه بعد بارداری ..اینجا واقعا دیگه ما مقصر نبودیم وقتی کار فرمای همسرم میگه اقا ما شرکتمون ورشکست شده نیرو نمیخوایم مقصر ما نیستیم 

گلم هر زنی ارزو داره بچش تو شرایط خیلی خوب بزرگ شه منم شرایطم خوب بود این مدت بهم ریخت تو تاپیک های ...

بله عزیزم حرفت کاملا درسته .خدا خیییییییلی بزرگه فقط کافیه دلتو باهاش صاف کنی سر نماز صبح از اعماق وجودت دعا کن اونوقت مهجزه اش رو میبینی