2777
2789
عنوان

شما بگین حق با کیه؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 30 پست
شاید ولی من دخترم کوچیک بود ساکت رفت جلو در با پسر همسایه هم فامیل من تو حیاط بودم دستش تو دست مادرش ...

😣

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
😣

بله درسته..منم از اینکه بی دلیل میزنه ناراحتم..بچش خیلی لوسه..

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به همون چیزی که گفتم گوش کن ۱۰۰ درصد حل میشه

زندگی آنقدر کوتاست که نباید حتی یک ثانیه اش را برای دیگران زندگی کنیم ‌

یکی باید بزنه دهن‌ بچش گوششو‌ بکشه

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
بله تعجب نکن از من اگه مادرش میگفت تذکر میداد من اصلا به رو خودم نمیوردم چون حس کردم خوشحال شد از کا ...

باز من اگ پسرم همسنش بود ناراحت نمیشدم..اخه فکر کن پسر پنج سالو نیم ی بچه دوساله رو بزنه...ب خواهر شوهرم گفتم از این ب بعد بی دلیل بزنه بچم رو خودم میزنمش

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍
اول اینو بگم پسر خواهرشوهرم خیلی لوسه اگ فضولی کنه یا هر چیزی بعد تذکر بهش بدی میره میگه حرفم زدن یا ...

جهنم بگو گمشه خودشوجمع کنه

به همون چیزی که گفتم گوش کن ۱۰۰ درصد حل میشه

اخه بچه من همش دوساله شه زورش نمیرسه

والا تعجب میکنم از این عمه راضی که بچش برادرزادشوبزنه 

مادرشوهرم هم ناراحت شد برا بچم ب دخترش حرف زد..گفت فرزین کوچیک یاد بچتون بدین ک نزنش

من چندبار بچه جاریم پسرم رو زد خیلی جدی بهش تذکر دادم گفتم ببین خاله جون اگر دفعه دیگه بزنی نمیذارم امیرعلی اسباب بازی‌هاش رو بهت بده و باهات بازی کنه بعد تنها میمونی هیچ کس حق نداره بزنه خدارو شکر دیگه اصلا نزد 

اینکه اون بزنه منم بزنم قبول ندارم اصلا زدن بچه رو قبول ندارم 

belfijoon هستم                                                                 
من چندبار بچه جاریم پسرم رو زد خیلی جدی بهش تذکر دادم گفتم ببین خاله جون اگر دفعه دیگه بزنی نمیذارم ...

اینقد لوسه ک این چیزا حالیش نیست

اول اینو بگم پسر خواهرشوهرم خیلی لوسه اگ فضولی کنه یا هر چیزی بعد تذکر بهش بدی میره میگه حرفم زدن یا ...

کلن بعضی‌ از پدر و مادرا تحمل ندارن کسی بگه بچشون کار اشتباهی کرده، چون اینجوری تربیت خودشون میره زیر سؤال و چون انتقادپذیر نیستن نمی‌تونن قبول کنن

اکثرن بچه‌هاشون بد تربیت میشن مخصوصن که‌ بچه می‌بینه پدر و مادرش تو هر موقعیتی طرفشو می‌گیره

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

کلن بعضی‌ از پدر و مادرا تحمل ندارن کسی بگه بچشون کار اشتباهی کرده، چون اینجوری تربیت خودشون میره زی ...

با این حرفت کاملا موافقم..دقیقا خواهرشوهرم اینجوریه...اصلا نمیخواست بپذیره ک بچه اون از بچه من بزرگتره بی دلیل بچم رو زده..بعد برگشت ب من گفت تو حتما از بچم سوال میپرسی ک میگه بابام گفته فرزین رو بزن..گفتم بابا روتو برم اگ شما ازاین اخلاقا داری من ندارم