2777
2789
عنوان

شما بگین حق با کیه؟🤔

293 بازدید | 30 پست

سلام 

من با خانواده شوهرم و برادرشوهرام تو ی ساختمون هستیم..و خواهر شوهرم هر روز میاد خونه پدرشوهرم..من ی پسردوساله دارم و پسر خواهرشوهرم سه سالو نیم از پسرم بزرگتره بعد گاهی اوقات بدون دلیل پسرم رو میزنه من تا این موقع فقط ی تذکر کوچیک میدادم..ولی وقتی پسر من اون رو میزد خواهر شوهر ب پسرم میگفت نزنش وگرنه دعوات میکن یا اینکه میزنمت...خلاصه چن شب پیش پسرم رفت تو کوچه بازی کنه منم دنبالش رفتم..بعد بابچه ها رفتن حیاط خونه همسایمون..دوچرخه نوه همسایمون تو حیاط بود من از نوه اش اجازه گرفتم گفتم ک پسرم بره رو دوچرخه..بعد همزمان من ی طرف دوچرخه رو گرفتم پسرم هم یطرفش رو ک بره رو دوچرخه..پسر خواهرشوهرم بی هوا اومد پسرم رو هول داد گفت من برم روش بعد من گفتم بزار اول فرزین(پسرخودم)بیاد روش بعد تو بیا تو این حین فرزین شونه پسر خواهر شوهرم رو گرفت گفت اول من اونم بی هوا محکم زد توگوش پسرم من بهش تشر زدم گفتم الان میرم پیش مامانت..بعد ک رفتم پیش خواهر شوهرم بهش گفتم..

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند بهر توام بزنی تو گوشش دیگه ایقد پرو نمیشه وقتی مادربچش تربیت نکنه ادم مجبور میشه خودش تنبیه کنه

نه زدن خوب نیست این بده میشه به شوهرت بگو که به خواهرش تذکر بده

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    

اول اینو بگم پسر خواهرشوهرم خیلی لوسه اگ فضولی کنه یا هر چیزی بعد تذکر بهش بدی میره میگه حرفم زدن یا ب دروغ مثلا کتکم زدن...خلاصه من رفتم ب خواهر شوهرم گفتم خودت یچیزی ب پسرت بگو همش بی دلیل پسرم رو میزنه..پسرم کوچیکتره تحمل ضربه های پسرت رو نداره(همون روز چندبار پسرش بی دلیل گفت بابام گفته اگ فرزین زدتت بزنش)گفتم ک پسرت اینو گفته اخه مگه دستای کوچیک پسر من چقد شدت داره ک اینو ب بچتون گفتین ..گفت ن پسر توهم میزنه ..ضربه پسر توهم برا پسر من محکمه..گفتم بابا پسر تو سه سال ونیم از بچه من بزرگتره چجور این حرفو میزنی آخه میاد بی دلیل میزنه..خلاصه الان رفته تو قیافه..

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍
میرید خونه همسایه؟ ب بچتون یاد میدید از وسایل بقیه استفاده کنه؟

عزیزم همسایه ازاقواممون بود ..بعد گفتم ک اجازه گرفتم

می دونی چیه من کلا همیشه یجور رفتار می کنم انگار بچه های فامیل هم بچه های خودمه باهاشون مهربونم یکم وقت میزارم باهم آشتیشون بدم و صمیمی بشن هیچ وقت هم بچم با بقیه بچها مشکل نداره هم منو دوست دارن هم بچه هام رو حتی بچه های شیطون هم با بچه های من خوبن

نه زدن خوب نیست این بده میشه به شوهرت بگو که به خواهرش تذکر بده

شاید ولی من دخترم کوچیک بود ساکت رفت جلو در با پسر همسایه هم فامیل من تو حیاط بودم دستش تو دست مادرش بود بیخود دخترم زد منم رفتم جلو مامانش یکی خابوندم تو گوشش رفت به شوهرش گفت اونم گفت بچت تربیت کن تا دیگری تنبهش نکنه اخه اتیش گرفتم حتی نگفت چرا الکی زدی 

ب شخمت ک رفته تو قیافه

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
می دونی چیه من کلا همیشه یجور رفتار می کنم انگار بچه های فامیل هم بچه های خودمه باهاشون مهربونم یکم ...

بخدا منم همینجورم..اینقد میان خونم شیطونی میکنن هیچی بهشون نمیگم. من حتی ب خواهر شوهرم گفتم اگ بچم اول پسرتو بزنه بعد پسر تو بزنه کاری ندارم ولی بی دلیل میزنه