2777
2789

ای جان😍

خدا حفظش کنه

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واای عزیزم انشالله که بخرین 

ولی من همیشه میگم بچه ها  چون روحیشون حساسه اگه ندونن اینقدر ما درگیر ابن فکرا هستیم بهتره

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
چرا بچه ۳ ساله تون باید غصه خونه نداشتن بخوره ؟ چرا رعایت نمیکنید جلو بچه هر حرفی نزنید ؟  ...

عزیزم ما چیزی نمیگیم،اما چون طبقه پایین همسایه خیلی اذیت میشه همش میاد دمه در بگو بچتون بدو بدو نکنه، بچه خسته شده میگه از اینجا بریم😔🤕

2790
2778
2791
2779
2792