2777
2789
انشالله به حق این ساعت همه مستاجرا خوته دار شن  ولی فک نمیکنی بچه ۳.۴ ساله نباید همجین دغدغه ا ...

عزیزم این بحثش جداس، از بس همسایه دیونمون کرده بچه خودش رد داده🤕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم این بحثش جداس، از بس همسایه دیونمون کرده بچه خودش رد داده🤕

خب به هرحال خونه خودتونم باشین باید مراعات همسایه رو بکنید تو این مورد صاحبخونه و مستاجر فرقی نداره عزیزم

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
گلم ما غصه خونه نداشتن رو نمیخوریم، بچه برا راحتیه خودش میگه😂حیاط دار و بزرگ میخاد، ویلایی😂😂🤕

انشالله بزودی می خرید خدا حتما جواب دل کوچولوش رو میده 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

جان دلم 

خدا حتما دعاشو مستجاب می‌کنه دلش پاک 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
ای خداااا😍😍😍 ایشالا که می‌خرین😍 @۴۴لیموترش۴۴    لیمو جان ببین چقد انرژی مثبت پره ...

اوخیییی😄😄😄ارع فضا عرفانی شده خیلی😁😍😍😍

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
اصن غلط کردم این تاپیکو زدم🤕🤷‍♀️

عزیزم 😆😆

دور از جون 😘😘

انشالله یه خونه حیاط دار ویلایی و بزرگ بخرید دعای پسرت مستجاب شه 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
بابا چخبرتوووونه بچه نشسته یه دعایی کرده، بیخیال قصیه نمیشیداااا، روانسناسی رو بذارید کنااااار مرسی ...

😂😂😂😂

عزیزمممم ایشالا که یه خونه خوب بخرید به زودی بچه کیف کنه حالشو ببره

خدای مهربونم دوستت دارم