2821
2789

💋💋💋💋مرسی گلم 

اینم دخترم تو خصوصی نشد عکسشو بفرستم برات ببینی 

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili
💋💋💋💋مرسی گلم  اینم دخترم تو خصوصی نشد عکسشو بفرستم برات ببینی

ای جااااان چقد نازه ماشالله😍😍🥰😘😘😘😘😘😘😘 خدا حفظش کنه ماشالله

خدا براتون نگهش داره. انشالله قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون گلم

خدایا شکرت منم مامان شدم♥️🧡🌹 میدانم که مرا هم میبینی خدای مهربانم.....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ای جااااان چقد نازه ماشالله😍😍🥰😘😘😘😘😘😘😘 خدا حفظش کنه ماشالله خدا براتون نگهش داره. انشالله ...

مرسی فداتشم انشالله قسمت خودت یه نینی خوشگل و ناز 

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili
مرسی فداتشم انشالله قسمت خودت یه نینی خوشگل و ناز 

قربونت خدا نگهش داره برات شایلی کوچولوی خوشگلو🥰♥️😘😘😘😘

آخی خدایا چقد ناززززههههه♥️♥️😘😘😘😘 ماشالله خیلی خوشگله جیگر خالههههه😘😘😘😘😘😘😘

آخی خدایا چقد ناززززههههه♥️♥️😘😘😘😘 ماشالله خیلی خوشگله جیگر خالههههه😘😘😘😘😘😘😘

💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋فدات عزیزدلم 

💋💋💋💋مرسی گلم  اینم دخترم تو خصوصی نشد عکسشو بفرستم برات ببینی

چ عروسکی خدا حفظش کنه قدمش پر خیر و برکت عزیزم زیر سایه پدرو مادر با ناز بزرگ بشه نامدار باشه 

خدایا ازت ممنونم بخاطر همه داشته و نداشته هام خدایاشکرت 
چ عروسکی خدا حفظش کنه قدمش پر خیر و برکت عزیزم زیر سایه پدرو مادر با ناز بزرگ بشه نامدار باشه 

قربونت برم خیلی ممنون 🌺🌺🌺💋💋💋

تبریک میگم 😍😍😍عزیزم سزار بودی یا طبیع؟ میشه دقیقا از اوضاع و میزان درد بگی؟؟؟؟

مرسی عزیزدلم 

سزارین بودم بنظرم اونجور که میگن اصلا وحشتناک نیست ولی دکتر من عوضی بازی دراوردو اوضاع منو خیلی سخت و بد کرد اگه خیلی عادی با برنامه ریزی رفته بودم خیلی همه چیز برام خوب میشد من الکی درد کشیدم کلی 

مرسی عزیزدلم  سزارین بودم بنظرم اونجور که میگن اصلا وحشتناک نیست ولی دکتر من عوضی بازی در ...

ای بابا چرا نرفتی یه جای مطمئن پیش یه دکتر خوب؟

راستی اون قضیه که میگن شکم رو بعد زایمان فشاررمیدن تادیه چیز ازش دربیاد اون چیه شکم تورو فشار دادن؟من از اون وحشت دارم بیشتر

.
ای بابا چرا نرفتی یه جای مطمئن پیش یه دکتر خوب؟ راستی اون قضیه که میگن شکم رو بعد زایمان فشاررمیدن ...

اتفاقا خیرسرم مطمئن و دکتر خوبی بود چون ۲تا از خواهرامم پیش همین دکتر سزارین شدن ولی با من خیلی بد کرد 

نه من وزن اضافه هم اصلا نداشتم و کل شکمم نینیم بوده چربی اضافه و اینا نداشتم فکر کنم این خیلی ربط داشت دخترمم که دراورد از شکمم نشون داد انگار تازه از حموم دراومده بود انقدر که تمیز بود اون چیز سفیدی که رو بچس از شکم درمیادو‌میگم اصلا هیچی روش نبود شکممو فشار ندادن فکر کنم سر همین بود باید سعی کنی وزن اضافه نیاری 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز