2789
عنوان

مبارکه♥️♥️♥️♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 23 پست
عه؟؟ ینی قبل اقدام ورزش کنم و وزنمو کم کنم خوبه؟؟؟

الان چند کیلویی اضافه وزن داری یعنی؟ 

حالا من تو دوران بارداری مولتی ویتامین هامو که دکترم نوشته بود چون نمیتونستم بخورم اصلا قرص دوست ندارم بزور در هفته شاید یکی دوبار میخوردم 😁😁😁 اگه مرتب میخوردم فکر کنم نزدیک ۲۰کیلو اضافه میکردم 

البته من ویارمم شدید بود تا ۴ماه اول خیلی حالم بد بود نزدیک ۷کیلو هم اون زمان کم کردم 

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili
الان چند کیلویی اضافه وزن داری یعنی؟  حالا من تو دوران بارداری مولتی ویتامین هامو که دکترم نوش ...

نه فقط شکم دارم لاغرم ولی این شکم لامصب همیشه باهام بوده

باید آب کنم هر وقتم خواستم حامله شم باید لاغر شم ورزش کنم چون اگر قراره اینجوری زویمانم راحت تر باشه همین کارو میکنم از درد و فشار زایمان وحشت فراوون دارم به شکلی که میدونم اون روز از شدت استرس یه طوریم میشه

.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه فقط شکم دارم لاغرم ولی این شکم لامصب همیشه باهام بوده باید آب کنم هر وقتم خواستم حامله شم باید ل ...

😁😁😁 سخت نگیر منم قبل از زایمان همش تو سایت از تجربه های بقیه که میشنیدم وحشت همه چیزو داشتم خودم که رفتم کلا همه چیزم متفاوت بود 

“حس خوب یعنی منو تو دخترمون تو مزرعه شمال روستا”دختر یکی یدونمونشایلی    اینستامebadi_shaili
😁😁😁 سخت نگیر منم قبل از زایمان همش تو سایت از تجربه های بقیه که میشنیدم وحشت همه چیزو داشتم خودم ...

ینی چی متفاوت بود؟؟

بهت از این پمپ های درد وصل کردن؟؟؟امکانات و مسکن و رسیدگی چی جوری بود ؟

.
ینی چی متفاوت بود؟؟ بهت از این پمپ های درد وصل کردن؟؟؟امکانات و مسکن و رسیدگی چی جوری بود ؟

یعنی خب خیلیا میگفتن از سوند درد کشیدن که اونجوری نبود برام ، پمپ درد هم من از دردایی که بقیه کشیده بودن میخواستم بگیرم ولی شرایطم جوری شد که اصلا فرصت نشد بگم بعدش هم دیدم واقعا پول الکی بود اگه میدادم بهش همون شیاف جواب میده تازه من یکبار بیشتر نخواستم شیاف 

رسیدگی هم خوب بود از تخت بلند شدن فقط یکم سخت بود 

من دردام تو خونه شروع شد اونم بخاطر مشکلاتی که برام پیش اومد وگرنه خیلی برام راحت تر میگذشت بعدش بیشتر درد کشیدم تا چیزای که مربوط به عمل بود 

سایت نومه خیلی کارش باحاله کلی کارت پستال باحال هست که خودت میتونی با عکست درست کنی و پشتش رو هم چی دوست داری بنویسی

کارت پستال رنگ امیزی هم حتی داره و واسه هدیه دادن هم خیلی خوبه

من که خیلی خوشم اومده و همه ش دارم استفاده میکنم

گفتم زکاتشو بدم به خانوما قشنگ :)))https://noomeh.com/

ای وای ماشالله چقد نازه شکیبا😍😍♥️♥️😘😘😘 خدا حفظش کنه کوچولوی خوشگلو

چشمات ناز میبینه جونم 

مرسی عزیزم 💋💋💋لطف داری