2777
2789
عنوان

گیاهخواری

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 28 پست
درد منم همینهه میخام بزارم کنار گوشت و بخاطر حیوانات اما علاقه شدیدی ب گوشت دارم  باعث مشکلات ...

باید ی جایگزین خوب پیدا کنی

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
شیر تخم مرغ میتونی حذف نکنی گیاهخواری حذف نمیکنند وگان کلا هیچ محصول حیوانی نمیخون حتی عسل

وگن اشتباه و ظلم به بدنه

به غیر گوشت همه چی در اعتدال باید خورده بشه

💙عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما واسه چی ادامه ندادید؟

راستش من خام گیاهخواری میکردم واسه لاغری اومدم تو این مسیر خیلی خیلی جواب گرفتم ولی انقدر خونوادم بهم گیر دادن و گفتن مریض شدی ضعیف شدی مسخرم کردن من دیگه کم کم برگشتم به همه چیز خواری ولی تو فکرشم ک دوباره شروع کنم و ایتبار به حرف دیگران توجه نکنم ببین این مسیر سختی زیاد داره ولی لذت و شیرینی هم زیاد داره 

باید ی جایگزین خوب پیدا کنی

نیست متاسفانه من مشکل گوارشی دارم لبنیات و اصلا نباید لب بزنم سبزی خامم نباید بخورم فقط پخته 

گوشت و مرغ و بزارم کنار رسما باید هوا بخورم😂ولی خیلیی دلم میخواد حیوونا گناه دارن مث ما باید زندگی کنن

میشه فک کنم جایگزین واسه کلسیم پیدا کرد

لبنیات محلی یعنی حیواناتی تحت فشار و ازار نیستند خوبه و به میزان نیاز

من 4 ماهه گیاهخوارم هم از لحاظ خلق و خوی و هم جسمی و هم روحی تغییرات مثبتی کردم

💙عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست💜
میشه فک کنم جایگزین واسه کلسیم پیدا کرد

جایگزین کلسیم بادام درختی کنجد ارده گیاهی سبزیجات برگ پهن مثل اسفناج کاهو ووووو خیلی چیزا هست اتفاقا برعکس لبنیات کلسیم نداره یه عمری بهمون دروغ گفتن کتاب خام گیاهخواری اوانسیان و قابلمه را فراموش کن رو سرچ کن و تهیه کن بخون تا اگاه بشی این کمبود اهن و کلسیم و پروتتین همش افسانس باور کن من تجربه کردم کع میگم

راسته که میگن یه جور تغییرات در روح و روان انسان هم اتفاق میوفته؟

دقیقا به خودشناسی و خداشناسی میرسی اروم میشی استرس اصلا نداری حرف هرکسی ناراحتت نمیکنه رها میشی حتی شبا هم بهترین خوابو داری اما نظر منو بخوای میگم خام گیاهخواری کاملترین راهه توی انجمنا عضو بشو کانال مایده های زمینی تلگرام سرچ کن بیا مطالب بخون اونجا یه ادمینی هس به اسم زهرا من خودم سوالامو ازونجا پرسیدم البته گروه و کانال خیلی خیلی زیاده

استارتر،اول ازهمه بهتون تبریک میگم که انقدرهوشیار وبیدارید👏👏چقدرخوب که میخواید به اصل خودتون برگردید

اما قبل ازشروع گیاهخواری باید تامیتونیداگاهیتونو افزایش بدید و کتاب بخونید...و

باید بدونید گیاهخواری یعنی ویگن بودن و وجترینا که لبنیات استفاده میکنن گیاهخوار به حساب نمیان و حتی توهیین به گیاهخواری هستند،گول شبهه گیاهخوارا رو نخورید...

حتما تاپیکای منو بخونید 

به سایت دکترزرین اذرهم حتما سربزنید👈http://fa.zarinazar.com/

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
جایگزین کلسیم بادام درختی کنجد ارده گیاهی سبزیجات برگ پهن مثل اسفناج کاهو ووووو خیلی چیزا هست اتفاقا ...

👌👌👌👏👏👏

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش