بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو چی موندید ؟ میشه بگید منظورم اینه از چه نظر بیشتر اذیت شدید؟
خب من هم دانشگاه دارم هم سرکار میرم بچم الان نزدیک ۵سالشه تقریبا بزرگه کارهاش رو خودش انجام میده ولی همش من اونجام دغدغه دارم که الان چیکار میکنه؟نکنه گریه کنه کسی رو اذیت کنه و... یه خرید میخوام برم یا باید صبح زود موقعی که خوابه برم که نیاد دنبالم یا کلی راه دور برم بذارم پیش یکی تا من برم وبیام
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
فقط و فقط با محبت و آرامش باید بچه هارو به ثمر رسوند.
اصلا خشم و عصبانیت جوابگو نیست.
تا هفت سالگی بچه ها شاه هستن.
نباید خیلی بهشون سخت گرفت.
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
استارتر عزیز خدا حفظشون کنه بچه هاتون رو ، من پسرم دندونا جلوش افتاده چهارتاش بعدش دو تا وسطی دراومد ...
چاره ای نداری تا دراومدن دوتا دیگه صبر کنی . یه جایی خوندم دندونهای دائمی جای خودشون رو پیدا میکنن و جای نگرانی نیست بازم یکه بار دکتر ببرید ببینه خیالتون راحت بشه
خوش به حالت، فکر کنم زایمان خوبی داشتیاااا من که 33سالمه و چون از زایمان میترسم یکی هم نیوردم هنوز
نذارید سنتون بالاتر بره . ترس برای چی ؟ خدا این توانایی رو به شما و همه زنها داده . خودش محافظ و نگهدارتون . مطمئنم چند سال بعد زایمان دیگه این افکار حتی به یادتون هم نمیاد