2777
2789
مرسی ممنون عزیزم😘

خواهش میکنم،

زود جوشی و تشنگی زیاد  و...

نشانه بالا بودن صفراست،

که با دارو گیاهی و تغذیه سردیجات  مشکل حل میشخ،

و البته اونهایی که حوصله ندارن و کسل هستن ،

بلغم بدنشون بالاست،

تو این دوره زمونه به حاطر سبک زندگی و تغذیه های جدید،مزاج خیلی ها بهم ریخته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه چند سالشه پسرتون؟

هفت سال پر نشده هنوز، نیمه اولیه شهریور ۹۳

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

اصلا دیر نشده  نگران نشید

اخه زود افتاد ، دیگه درنیومد🤕🤕🤕🤕

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

اخه زود افتاد ، دیگه درنیومد🤕🤕🤕🤕

اگر ۶ماه از افتادنش گذشته و هنوز درنیامده ببرید دکتر . یه عکس میگیره و میبینه که ریشه اون دراومده یا نه .دیر یا زود  دراومدن دندونها ریشه ژنتیکی هم داره

اگر ۶ماه از افتادنش گذشته و هنوز درنیامده ببرید دکتر . یه عکس میگیره و میبینه که ریشه اون دراومده یا ...

ممنون حتما 🙏😘

محدوده سلطان بودنشون چقدر باید باشه؟

خخخخخخ.

عزیزم من خودم به شخصه تا نخوان کار خیلی خطرناکی انجام بدن چیزی بهشون نمیگم.

ببینید اگه بخواییم خیلی بهشون گیر بدیم خیلی لجباز و حرف گوش نکن میشن.

تا جایی که خواسته های معقول دارن باید باهاشون راه اومد.

مثلا دختر من وقتی میریم پارک موقع برگشتن میگه مامان میشه یه کم دیگه بمونیم بعدش من قبول میکنم باز دوباره که بهش میگم بریم میگه میشه بمونیم بازم میگم نه مامان هوا داره تاریک میشه باید برگردیم فورا قبول میکنه و بدون گریه و لجبازی سوار ماشین میشه و میاییم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

اتفاقا من فوق لیسانس مدیریت آموزشی دارم ۵سال نقاشی رنگ روغن کار کردم دوره های مهد هم گذروندم  . ...

خوب معلومه شما وضع مالی خوبی داشتی و داری .کسی رو داشتی که ازت حمایت کرده که با چند تا بچه درس بخونی و بتونی به علایق خودت برسی ..نمیتونی دیگران رو هم تشویق کنی که بچه دار بشن ..

.آدم های معمولی اگر بخوان بیشتر از یکی دوتا بچه بیارند ..باید همه زندگیشون رو وقف بچه بکنن ..پدر باید چقدر کار کنه که نیازها  مادی بچه ها رو برآورده کنه ..مادر که فقط باید کارهای خونه و درس بچه ها برسه 

هر کسی هم اگر به قدر کافی پولدار باشه که پدر مجبور نشه چند شیفت کار کنه و مادر هم بتونه پرستار برای بچه ها بگیره ..خوب هر چقدر بتونن بچه بیارن ...فقط به اون مادر بدبخت هم فکر کنم که  تو جوونی یا باید حامله باشه یا بچه شیر بده 

خخخخخخ. عزیزم من خودم به شخصه تا نخوان کار خیلی خطرناکی انجام بدن چیزی بهشون نمیگم. ببینید اگه بخو ...

خیلی خوبه،

منم آزاد میذارم، بعضی ها میگن لوس میشه،

اما خودم امیدوارم که  بالای هفت سال حرف گوش کن بشن