2777
2789

@rasta10  

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
من ۲۸ سالمه بچه هام ۷ ساله ۴ سال و۸ ماهه و یک ساله و نیمه  خودم خواستم پشت سر هم باشن دوست دار ...

آفرین به شما که با بچه ها همراه هستید . 

بچه هامون رو باید باور کنیم نه تحمل. 

پیشنهاد میکنم فوتبال دستی براشون بخرید من خودم خیلی دوست دارم بچه بودم با داداشام بازی می‌کردم البته کوچیکشو بخرید من چند روز پیش خریدم ۱۳۰ . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه کم در مورد مثلا غذا خوردن بچه ها بگید بدغذاهستن یا نه ؟ چکار میکنید؟

همشون تا شیر میخوردن بد غذا هستن بعد از شیر گرفتن خوب میشن اما چون دندونشون درد میگیره دوباره بد غذا میشن اما زبون ندارن به ما بگن 

من سعی میکنم مراقب دندوناشون باشم بهشون قطره اهن ایپوزفر میدم که سیاه نکنه باعث پوسیدگی بشه بعدم عادتشون دادم با بازی قبل خواب مسواک بزنن باهاشون کشتی هم نمیگیرم تا غذا بخورن چون فایده نداره فقط اوقات جفتمون تلخ میشه در عوض تا وقتی بد غذا هستن مولتی ویتامین و زینک میدم البته زینک فقط یه شیشه در سال بعدشم حتما اهن میدم 

اگه بچه ها تو غذا پختن کمک کنن خوش غذا میشن 

و اینکه تا وقتی بد غذا هستن فقط همون غذایی که دوست دارن رو میدم ولی اگه مثلا غذای مورد علاقش فست فود باشه سعی میکنم کمتر بدم یا خودم تو خونه تهیه کنم

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

تجربه خودم درباره نظم خونه:

به نظر من برای بچه ها نباید خیلی سخت بگیریم که به چیزی دست نزنن و یا جایی رو کثیف نکنن،ذات بچه های زیر هفت سال ریخت و پاش هست،و با این آزادی ها ذهنشون رشد میکنه ،

ما باید نظم درونی خونه رو بیشتر کنیم و وسایل اضافه نگه نداریم،به ظاهر خونه و اینکه ممکنه دو سه تا اسباب بازی روی زمین باشه خیلی اهمیت ندیم،

البته اگه خودمون الگوی خوبی برای نطم باشیم و هر چیزی رو بعد استفاده بذاریم سر جاش بچه ها که بزرگ تر بشن یاد می گیرن

همشون تا شیر میخوردن بد غذا هستن بعد از شیر گرفتن خوب میشن اما چون دندونشون درد میگیره دوباره بد غذا ...

درسته مثلا حبوبات پاک کنن یا سیب زمینی خرد کنن 

بعضی وقتا غذاشون رو خودشون توی ظرف میکشن و تزیین میکنن

من ۲۸ سالمه بچه هام ۷ ساله ۴ سال و۸ ماهه و یک ساله و نیمه  خودم خواستم پشت سر هم باشن دوست دار ...

ماشاالله! چه مادر شادی

چقدرم کارهای متنوع!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
مهد کودک چیه؟!! بچه یکی باشه گناه داره،با کی بازی کنه؟ پدر مادر هم خیلی وقت ندارن که مدام باهاش با ...

دیگه تا ۳ تا قابل قبوله ..نتونسته جلوگیری کنه و نخواسته سقط کنه ..

ولی دیگه چهارمی و بالاتر ..دیگه تو این دوره زمونه به بچه ظلم میشه ..مگر اینکه خیلی پولدار باشی  و نگذاری حسرت تو دل بچت بمونه   

همشون تا شیر میخوردن بد غذا هستن بعد از شیر گرفتن خوب میشن اما چون دندونشون درد میگیره دوباره بد غذا ...

من دختر اولم بد غذا بوده خیلی حرص میخوردیم،الان که بزرگتر شده و از تنهایی در اومده بهتر شده 

همت کن ..مهد کودک راه بنداز    

اتفاقا من فوق لیسانس مدیریت آموزشی دارم ۵سال نقاشی رنگ روغن کار کردم دوره های مهد هم گذروندم  . البته کارشناسی ریاضی محض خوندم کاردانی هم رشته علوم معارف خوندم یه مدتی هم کارهای پژوهشی میکردم . قصدم از گفتن اینها فکر میکنم واضح باشه

دیگه تا ۳ تا قابل قبوله ..نتونسته جلوگیری کنه و نخواسته سقط کنه .. ولی دیگه چهارمی و بالاتر ..دیگه ...

بحث نا خواسته بودن نیست،

خیلی ها خودشون میخوان 

و توانایی تربیت و مدیریت هزینه ها و حوصله دارن،

دیگه تا ۳ تا قابل قبوله ..نتونسته جلوگیری کنه و نخواسته سقط کنه .. ولی دیگه چهارمی و بالاتر ..دیگه ...

ناخواسته نبوده  . یه خانواده متوسط هم میتونه ۴تا بچه داشته باشه مدیریت میخواد از لحاظ مالی و ...

دختر اولم ۱۲ سالشه بعد پسرم ۸ سالشه بعدی ۶ سال و ۴ سال یاسمن محمدحسین مهرسا درسا

استارتر عزیز خدا حفظشون کنه بچه هاتون رو ، من پسرم دندونا جلوش افتاده چهارتاش بعدش دو تا وسطی دراومده کناری ها نزدیک چن ماهه ک درنیومده، بعدش چون وسطی های کنارشون خالیه از هم فاصله افتاده😣😣 دندونپزشکی هم وقت نمیکنم ببرم یه عکس بگیرم ، وضع دندوناش از بچگی افتضاه بود🤕🤕🤕

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....