2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@نفیسه_خاتون  

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
منم خدامیدونه تودوتاش موندم .دیگه اعصاب برام نمونده خیلی وقف دوتابچه شدم

این احساس برای یه مادر نباید پیش بیاد. خیلی وقتا باید اولویت خودتون باشید!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
منم خیلی دوس دارم بچه ولی این یه دونم دیوونم کرده طفلک تنهاس حوصلش سرمیره ۲سالشه خانوادمم ازم دورن چ ...

کم کم اقدام کنید ۳سال فاصله خیلی خوبه ،بیشتر بشه برای بچه اولتون خوب نیست یه دوستی دارم بعد ۱۲ سال تصمیم گرفته برای بچه دوم با اینکه مشکلی نداره . پشیمونه

منم خیلی دوس دارم بچه ولی این یه دونم دیوونم کرده طفلک تنهاس حوصلش سرمیره ۲سالشه خانوادمم ازم دورن چ ...

اقدام کن برای دومی 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
از شیطنت گل پسراتون بگید با همه سختی هاش از زندگیتون لذت میبرید؟ نگفتید چند سالشونه ؟

من ۲۸ سالمه بچه هام ۷ ساله ۴ سال و۸ ماهه و یک ساله و نیمه 

خودم خواستم پشت سر هم باشن دوست دارم چهارمی هم با فاصله کم بیارم متاسفانه دکترم اجازه نمیده 

پسرام خیلی شیطونن ولی خداروشکر چون همبازی هستن کمتر به من اسیب میزنن 

سعیم اینه تو خونه انرژیشونو تخلیه کنم مثلا میگم بالشت بزارید زیر پاتون بپرید هم انرژیشون تخلیه میشه هم قد بلند میشن هم مبل ها در امان هستن هم همسایه ها اذییت نمیشن 

بهشون میگم پاشونو بزنن به دیوار و رو دستشون وایسن هم دستشون قوی میشه هم انرژی زیادی ازشون میبره کمتر اذییت میکنن 

میفرستمشون حموم بهشون گواش یا ابرنگ میدم دیوار حمام رو نقاشی کنن بعدم اسفنج و اب و مایع میدم بشورن حمام رو 

تو کارای خونه متناسب با سنشون بهشون مسؤلیت میدم هرکدوم وظیفه دارن از داداشاشون مواظبت کنن 

تصمیم دارم روزی یکی دو ساعت بشینم پایین خونمون تااینا دوچرخه  بازی کنن پسر کوچیکمم خاک بازی کنه اخه خیلی برای رشد هوش بچه خوبه هیجانات منفیشم تخلیه میکنه خودمم بشینم همونجا کتاب بخونم یا برم تو گوشی خلاصه سر گرم کنم خودمو 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
این احساس برای یه مادر نباید پیش بیاد. خیلی وقتا باید اولویت خودتون باشید!

درست میگید و اینکه اگر باور کنید بچه ها قسمتی از زندگی ما هستن و قراره کنار هم بهمون خوش بگذره اینطور کمتر اذیت میشین