2777
2789
بین هر زایمان یعنی بچه هام مه یک سال وهشت ماه شدن بعدی امده وهمه زایمان هام طبیعی بودن الان بچه ها ب ...

چه جالب اینجوری زایمان هم راحتتره. ولی حتما اوایلش سختیای خودشم داره... من از طبیعی وحشت دارم سزارین کمتر میترسم ولی دلم بچه زیاد میخواد و سزارین هم که امکان بچه زیادو سخت میکنه.

البته هردوتاش عوارض خودشو داره.مثلا میگن طبیعی افتادگی رحم میاره. سزارینو هم میگن چسبندگی میاره... موندم به خدا... خوش به حالتون از مرحله سز یا طبیعی گذشتید.خیلی دوراهی سختیه برام

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
از تاپیک خوب و دوستان بسیار ممنونم مطالب مفید بود  من خودم بچه ۱۱ ماهه دارم که روحیه بسبار کنج ...

بسیار عالی. افرین.خداقوت

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب اینجوری زایمان هم راحتتره. ولی حتما اوایلش سختیای خودشم داره... من از طبیعی وحشت دارم سزارین ...

افتادگی رحم پقتی هست که به خودتون نرسید بعد زایمان حداقل ده روز از جاتون بلند نشید خوابیده بچه رو شیر بدید روغن گوسفند وزردچوبه رو باهم قاطی کنید سر بکشید هیچ اتفاقی نمیوفته

افتادگی رحم پقتی هست که به خودتون نرسید بعد زایمان حداقل ده روز از جاتون بلند نشید خوابیده بچه رو شی ...

تا به حال نشنیده بودم... اگه طبیعی شدم چشم. ولی فعلا که میترسم از طبیعی. فقط به سز میتونم یکم فکرکنم

تا به حال نشنیده بودم... اگه طبیعی شدم چشم. ولی فعلا که میترسم از طبیعی. فقط به سز میتونم یکم فکرکنم

سلام عزیزم 

نمیدونم این مطلب رو قبلا توی همین تاپیک گفتم یا نه🤦‍♀️ولی من زایمان طبیعی بی درد داشتم و راضی بودم، اگردوست داشتید تاپیک خاطره‌ی زایمانم رو بخونید

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
از تاپیک خوب و دوستان بسیار ممنونم مطالب مفید بود  من خودم بچه ۱۱ ماهه دارم که روحیه بسبار کنج ...

ببخشید یه سؤالی:چجوری به بچه رو نامیدید؟

آخه پسر من توی خیلی چیزها از بقیه حساب میبره و گوش میده ولی من که میگم توجه زیادی نمی کنه.

مثلا اگر چیزی جلوش بذارم چون میدونم همشو میخواد از قبل مقدار مشخصی میذارم.اگر میشه بیشتر توضیح بدید که چطور کمی از چیزی که مد نظرتان هست رو به بچتون میدید و میدونه که نباید به بقیه دست بزنه.چیکار میکنید که گریه هم نکنه یا خودتون کلافه نشید؟

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
ببخشید یه سؤالی:چجوری به بچه رو نامیدید؟ آخه پسر من توی خیلی چیزها از بقیه حساب میبره و گوش میده ول ...

عزیزم همشون اولش نقمیزنن گریه میکنن لج میکنن وقتی من پذیرفتم اینها عادیه و اکثر بچهها اینجورن عصری نشدم به بچهها باید زیاد بگی با آرامش و بیشتر حواسشونو پرت کنی بعد یک مدت عادت میکنن 

بچه من میاومد وسط سفره میشست العا تا میاد رو سفره برش میدارم میگذارم اینور یا یک وسیله رو میگذار اطراف سفره بره دنبارش بهش مسیر میدم با وسایل خیلی بهتر شده کمتر از وسط سفره رد میشه البته هنوزم رد میشه ولی بهتر شده 

اجازه بیشتر از اون مقداری‌که خودت میخوای دست بزنه و وسیله دیگ بدش عادت میکنه

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 
خیلی هم عالی  منم مامان ۳ تا پسر شیطونم خوش حال میشم بتونم به کسی کمک کنم  سوالی داشتید ...

سلام گلم من ی پسری سال و نیم دارم برای از پوشک و شیرگرفتنش نیاز ب تحربه دارم ممنون میشم کمکم کنید

خدا میدونه ک چقدر عاشق بچه هستم دلم عشششششش میره برا دختر بچه 

ی پسر ۶ساله دارم ک خیلی دوست داره ابجی داشته باشه

وخودم ک هم حوصلهش دارم هم اعصابش ،ولیییییی افسوس ک واقعا شرایط مالی نداریم برا بچه دوم چقدر دعا نیکنم خدا یکم نطر کنه یکم بهتر شه تا بچه دوم بیارم😔😞

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

سلام به همه ی مادران صبور و مهربون 

یک صلوات نصیب همه تون.

اللهم صل علی محمد و آل محمد.

واقعا تاپیک قشنگیه.منم دو تا دختر ده و شش ساله دارم و خدا بخواد سومی رو در حال اقدامم و منتظر که ببینیم خدا چی مصلحت می دونه.

با هم مهربون باشیم.😍برای همدیگه خیر بخوایم.🙏 اللهم صل علی محمد و آل محمد