2777
2789
یک بچه،معمولا مدام به مادرش وابسته است، میخواد مامانش باهاش بازی کنه و سرش،گرم بشه، من خودم تا ...

منم قشنگ همین حس شما رو درک کردم.دخترم خیلی وایستم بود،خیلی جاها واقعا وقفش بودم و مثلا میخواست همش بازی کنه.گاهی موقع غذا پختن هم میومد بغلم،یوقتایی از ناچاری میبستمش به کمرم مثل خانمای کشاورز،یه تاب میخواست بخوره صدام میکرد که بیا پیشم و نرو و...البته یه مدت مشغول کاردستی و...کردمش خییییلی عالیه،اولش پیشش مینشستم تا چسبوندن و...یاد بگیره بعدش خودش دیگه راه افتاد،وقتی هم که داداشش به دنیا اومد یه جاهایی واقعا فشار از روم برداشته شد و بیشتر وقتا با همند و من نقش مدیریت دارم البته به شرطی که واقعا با مطالعه و مهارتهای روانشناسی برم جلو،حال هممون خوبه  

با افتخار ایرانی و مسلمانم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی هم عالی  منم مامان ۳ تا پسر شیطونم خوش حال میشم بتونم به کسی کمک کنم  سوالی داشتید ...

سلام بچه ی من یه سالشه غذا نمیخوره یا اگه بخوره خیلی کم می خوره راه حلی می دانید که کمکم کنه؟

سلام بچه ی من یه سالشه غذا نمیخوره یا اگه بخوره خیلی کم می خوره راه حلی می دانید که کمکم کنه؟

حتما از یه متخصص طب سنتی اسلامی یا حداقل یه عطار با تجربه کمک بگیر.البته میتونی توی نت هم سرچ کنی راهکارهای طب سنتی اسلامی هست.چون بی اشتهایی دلایل مختلفی داره،گاه بخاطر دندان در آوردن بچه هست.گاهی بخاطر یبوست هست،همینطور دلایل دیگه.

حتما از یه متخصص طب سنتی اسلامی یا حداقل یه عطار با تجربه کمک بگیر.البته میتونی توی نت هم سرچ کنی را ...

البته میتونی در حین بازی هایی که دوست داره یا دیدن کارتنی که براش جذابه،بهش غذا بدید.

برای دخترم از این راهکار استفاده میکردم چون خواهر و برادر و همبازی خاصی نداشت.اما پسرم به هوای خواهرش میخوره،گرچه گاهی هم که نمیخوره میگیم بدم بابا،بدم آبجی یا خودم بخورم؟چه خوشمزست!بعد میگم برا داداشه،بدو بدو تا نخوردم.

دیگه نمیدونم درسته یا نه ولی جواب میده.

بچه های خودم یه مدته کم غذا شدن.یکی از علتهاش توی خونه ی ما زیاد تلوزیون دیدن همراه غذاست که دارم سعی میکنم کم و حذفش کنم.البته بچه های من از فرزند شما بزرگترند و خودشون باید یاد بگیرند مستقل غذا بخورند.

خیلی هم عالی  منم مامان ۳ تا پسر شیطونم خوش حال میشم بتونم به کسی کمک کنم  سوالی داشتید ...

یکم ب من قوت قلب بده من سومی رو باردارم دوتا پسر شیطونم دارم جه جوری از پس هر سه شون برمیای

یکم ب من قوت قلب بده من سومی رو باردارم دوتا پسر شیطونم دارم جه جوری از پس هر سه شون برمیای

عزیز دل.من فعلا دو تا دارم و فعلا سومی رو باردار نیستم ولی حتما از کانال خانواده ی چند فرزندی توی ایتا استفاده کن،مطالبش عالی و کاربردیه.حتی کارگاههای مختلف هم به صورت مجازی میذارن.خود مسؤول کانال با اینکه جوانند،چند فرزند دارن و در عرصه های مختلف فعالیت و مدرک دارند ماشاءالله.بارها دیدم که مشاوره هم به صورت تلفنی و گاهی حضوری دارن.حتما از این کانال استفاده کن،خیلی کمک کنندست.

لطفا لایک کنید منم بیام بخونم

بیا بخون گلم😁⚘

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
بیندهرکدوم از بچه ها یک سالو هشت ماه فاصله است

عزیزم بین به دنیا اومدن هرکدومشون یک سال و ۸ ماه فاصله ست یا بین هر بارداریت؟

نظر خودت درباره این مقدار فاصله چطوره؟

شما طبیعی بودی یا سز؟

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

از تاپیک خوب و دوستان بسیار ممنونم مطالب مفید بود 

من خودم بچه ۱۱ ماهه دارم که روحیه بسبار کنجکاوی داره و یکی از علت های گریه مداومش همین بود چون سینه خیز نرف از ۶ تا ۹ همیشه بغلم بود حتی یک لحظه میخاستم اتاق برم طاقت نداشت اما با ۴ دستوپا رفتنش راحت شدم 

همیشه چن تا وسیه جدید داشتم تا این مواقع مجبور نباشم با خودم ببرمش میدادم تا بازی کنه تا برگردم 

هر وقت تو آشپز خونه کار میکردم خصوصا وقت ظرف شستن خیلی گریههه میکرد و میچسبید بهم تا حدی که اعصابم خورد میشد و کلا کار آشپز خونرو میگذاشتم برا وقت خواب اما حالا یاد گرفتم تو کارها کنار خودم میگدهارمش تا کنجکاو یش رفع بشه یک صندلی میگذارم کنار سینک وقت ظرف شستن آب بازی میکنه همین ظرف شستن و از یک فرایند زجر آور تبدیل کرده به یک فرایند لذت بخش

یا سالاد درست میکنم کنارش میشینم و کمی از تکه ها رو بهش میدم بازی کنه یا وقتی چیزی رنده میکنم دست میزنه تا کمی برداره و با اون بازی میکنه ضمنا خیلی بهش رو نمیدم همین که کمی بر میداره دیگه اجازه نمیدم همشو بهم بریزه واون هم به همین روال عادت کرده 

همیشه بچه هارو تو کار ها شریکو همراه خودتون بدونید اینجور خیلی راحتتت تر و لذت بخش تره

اگه کتاب  خوب یا سایت خوب  در مورد تربیت فرزند ، و روابط و شخصیت میدونی بهم معرفی کن . کتاب زنان زیرک . زن بودن از تونی گرنت .نیمهی تاریک وجود تاپیک دختر گرانبها و بانو آرتمیس عالی  هستند وخوندمشون. 
از تاپیک خوب و دوستان بسیار ممنونم مطالب مفید بود  من خودم بچه ۱۱ ماهه دارم که روحیه بسبار کنج ...

خیلی روش خوبیه،حالا بزرگ تر که بشه تنهایی میتونه بازی کنه،

برای تربیت بچه یه کانال از تجارب شخصی یه مشاوره که چهار تا بچه داره میشناسم

اگه خواستی عضو شو

@khanevadechandfarzandi

عزیزم بین به دنیا اومدن هرکدومشون یک سال و ۸ ماه فاصله ست یا بین هر بارداریت؟ نظر خودت درباره این م ...

بین هر زایمان یعنی بچه هام مه یک سال وهشت ماه شدن بعدی امده وهمه زایمان هام طبیعی بودن الان بچه ها باهم دوستن هوای همو دارن باهم سرگرمن ولی مثلا اگه بخواهی براشون اسباب بازی بگیری برا همشون باید بخری که ناراحت تشد