2777
2789
خب جنبه های زیادی داره، اول اینکه واقعا درس خوندن مساله ای نیست که بخاطرش امر مهم بچه داری رو به تعو ...

بله دقیقا منم متاسفانه بارداری بعد ۳۵ رو تحربه خواهم کرد چه بسا بعد ۴۰🤕 البته همینم شاکرم چون فعلا که خدا بچه ای نداده. فقط خواستم بگم بارداری بعد ۳۵ یا حتی ۴۰ ریسکش بالاتر هست ولی نه به اون شدت که به ما گفتن. اون موقع طبق سیاستهای کاهش فرزند خطر این موضوع رو خیلی بیشتر از واقعیتش نشون دادن. من رشته ام پزشکی نیست این حرفها رو از خانم دکتر لباف و خانم دکترهای امثال ایشون شنیدم. 

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
خب جنبه های زیادی داره، اول اینکه واقعا درس خوندن مساله ای نیست که بخاطرش امر مهم بچه داری رو به تعو ...

واقعا من خودم هنوز چهار ترم از درسهام مونده،راستش بچم کوچیک بود و میخواستم بذارمش مهد و سراغ یه مهد خوب هم رفتم.ولی وقتی به بچه های دو سه ساله ی اونجا نگاه کردم واقعا احساس مظلومیت رو توی چشماشون دیدم،اونجا فهمیدم تا یه سنی حتی بهترین آغوشهای دنیا آغوش مادر نمیشه،برا همین مرخصی گرفتم و پیش بچم موندم که آسیب نبینه.

یه ترم هم که بچم بزرگتر شد مادرشوهرم زحمت نگه داری بچمو کشید،به نظرم توی سن سه سالگی باز هم خانواده ترجیحش بهتر از مهده،بعدش هم که بزرگتر شد و بخاطر اقتضای سنش دوست داشت با هم سن و سالاش باشه،که کرونا شد و الآن کلا در خدمت همیم  

باز خداروشکر داداشش نقش همکلاسی مهدشو اجرا میکنه از همه نظر  

با افتخار ایرانی و مسلمانم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دقیقا منم متاسفانه بارداری بعد ۳۵ رو تحربه خواهم کرد چه بسا بعد ۴۰🤕 البته همینم شاکرم چون فعلا ...

یه چیز جالب میگم که با چشم دیدم.یکی از همسایه‌ها نزدیک 50-60هستن.ایشون ساداتن وفرزندانی دارند.یه مدت خیلی حالشون بد بود و هی دکتر میرفت،دکترها هم هی داروهای معده و.. میدادن!بعد از چند ماه دید خوب که نشد باز پیگیر درمان بود که یه دکتر گفت برو سونو تا دقیق تر بررسیت کنیم.آقا وقتی رفت سونو معلوم شد بنده خدا باردار بوده و دکترا نفهمیده بودن!

خیلی از نظر روحی به هم ریخت و همش نگران بود نکنه بچش ناقص شده باشه با اون همه دارو.خداروشکر بچش چهار سالشه و سالم و مؤدب و دوست داشتنی،پدرش امسال عمرشو داد به شما،دل مادره خوشه به بچه هاش!براش دعا کنید خدا بچه هاشو سالم نگه داره و همشون خوشبخت بشن و مایه ی دلخوشی پدر و مادرشون باشن.  

راستی عزیزم برای اینکه از لحاظ جسمی بتونید هم سلامت باشید هم مامان این ۶ دسته گل بهشتی بشید چه کارها ...

من کلا همیشه مکمل مصرف میکنم و سعی میکنم وعده های غذایی که دارم کامل وسالم باشه مامانم تو سن بالای چهل با وجود سه تا نوه خدا خواسته حامله شد که من الان یه خواهر دارم از دختر کوچکتره

وقتی بچه های بزرگ تر تا حدودی مستقل باشن نه سخت نیست حتی میتونن کمکت کنن

پس اینطور که متوجه شدم حداقل باید سه سال بین بچه ها فاصله باشه

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
من کلا همیشه مکمل مصرف میکنم و سعی میکنم وعده های غذایی که دارم کامل وسالم باشه مامانم تو سن بالای چ ...

چه خوب ان شاالله همیشه تنت سالم باشه عزیزم

قربون اون خاله کوچولو برم🤗آره خودمم دیدم بالای ۴۰ سال ولی میگن سختیش و ریسکش بیشتره. برا همون پرسیدم.

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
سلام عزیزم ببخش چند روز نبودم الان پیامت رو دیدم شرمنده هر سوالی داری بپرس عزیز دلم هر کمکی بتونم می ...

سلام بانو، خواهش میکنم، والا بیشتر صداتون زدم تا از تجاربتون برای دوستان بگید، از بایدها و نبایدهایی که اگر زمان برگرده برای فرزندانتون رعایت میکنید، منم که دغدغه مو گفتم بیشتر راجع به نگهداری نوزاد مشکل دارم، اینکه چطور میشه با وجود یک یا دو فرزند دیگه توی خونه به نوزادی که مراقبت ۲۴ساعته نیاز داره هم رسیدگی کرد

من با یه بچه بشدت پشیمونم خیلی زیاد خیلی خسته و عصبیم میکنه هنش نق نقو بشدت بدغذا بهانه گیر لجباز& ...

از بچه تون تعریف کنین گاهی، خوبی هاش رو به روش بیارین،گاهی به نسبت سنش ازش بخوایین کمک کنه و بعد تشکر کنین

اگه هم یه بچه دیگه بیارین که خیلی بهتره

از بچه تون تعریف کنین گاهی، خوبی هاش رو به روش بیارین،گاهی به نسبت سنش ازش بخوایین کمک کنه و بعد تشک ...

واقعا چرا میگن بچه دوم بیاد خوب میشه؟

عین اینکه میگن برای مثلا اقایی ک اعتیادداره زن بگیری خوب میشه

بچه دوم اوردن اشتباه محضه منه و فقط پیرترم میکنه

انگار یه کوه روی دوشمه😓😓😓😓😓همه ام انگشت اتهامشون سمته منه

خسته شدم بخدا

همه میگن من مادر بدی هستم

😢😢😢😭😭😭😭

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
بیندهرکدوم از بچه ها یک سالو هشت ماه فاصله است

خب پس بازم بحث استقلال زیاد نمیتونه کمک کنه، بالاخره تا دوسال وابستگی دارن

واقعا چرا میگن بچه دوم بیاد خوب میشه؟ عین اینکه میگن برای مثلا اقایی ک اعتیادداره زن بگیری خوب میشه ...

عزیزم دوستانی که این پیشنهاد رو میدن خودشون تجربه دارن، البته که شرایط زندگیها باهم فرق میکنه، اما بنظر من دیدگاه هم خیلی مهمه، کسی که نسبت به فرزندآوری دیدگاه مثبتی داره خیلی از مشکلات به چشمش نمیاد و کسی که دید مثبت نداره ناخودآگاه خودش هم به سختی ها دامن‌ میزنه

واقعا چرا میگن بچه دوم بیاد خوب میشه؟ عین اینکه میگن برای مثلا اقایی ک اعتیادداره زن بگیری خوب میشه ...

البته مهمه که روی بچه ی اول کار کنیم و مهارتهای تربیتی رو یادبگیریم.

بعضی چیزها اقتضای سن بچست،مثلادختر خودم توی سن خیال پردازی و حسادته که قبلا اینطور نبود خب مسلما اگر نرم و یاد نگیرم چطور برخورد کنم،خب مسلما نتیجه ی خوبی نمیگیرم.بچه ها سرمایند،و همه ی بچه دارها سختیها و شیرینیهایی دارند،مهمه که راههایی پیدا کنیم که سختیها هم به شیرینی تبدیل بشن.

در مورد بداخلاقی بچه ها،پسر خودم هر وقت گرسنه باشه یا حوصلش سر رفته باشه یا خیلی خوابس بیاد،یا یبوست داشته باشه و از نظر مواد مغذی مثل آهن و ویتامین دی آفتاب و...کمبود داشته باشه،بداخلاقیش بیشتر میشه و هر چی هم بخوام کم محلی کنم یا دعواش کنم و...مسلما نه تنها نتیجه ی مد نظرمو نمیگیرم بلکه بچه بداخلاقتر میشه.پس باید دنبال پیدا کردن راه حل باشیم.

مثلا ما نمکمونو کلا کردیم نمک دریا،معمولا برا بچه ها شکر قهوه ای استفاده میکنم چون هم آهن بدن رو بالا میره و هم ضد یبوسته،البته زیاد هم نمیدم چون از اون طرف بچه ممکنه دچار اسهال بشه،پس هر چیزی متعادل و به اندازه.

یک بچه،معمولا مدام به مادرش وابسته است،

میخواد مامانش باهاش بازی کنه و سرش،گرم بشه،

من خودم تا وقتی دخترم تنها بود ،بیشتر اذیت میشدم

البته به سن و سال هم هست بچه ها معمولا زیر هفت سالگی حرفزگوش کن نیستن