بارها دیدم خانواده ای که چند فرزند داره،حتی گاهی وقتی که مادر برای رسیدگی به نوزاد میذاره کمتر میشه.البته تربیت درست بچه ها مهمه که مهربون و مسئولیت پذیر باشن.البته به نظرم بیش از دو تا باشن نگهداری از نوزاد وقت کمتری میبره.یکی باهاش حرف میزنه،یکی باهاش بازی میکنه و میخندونتش،یکه لالاش میکنه،یکی موقع بیرون رفتن میتونه کفش پاش کنه و...خلاصه هر کس بر اساس سنش میتونه مسئولیتی داشته باشه و یه جوری باشه که ازش لذت ببره.
حتی بچه هایی که کوچیکند و پشت هم به دنیا اومدند برا هم همبازیند،با هم غذا میخورند وبا هم حرف زدن رو تمرین میکنند و...
اینطوری وقت مادر بازتر میشه و حتی بیشتر میتونه به خودش برسه.
مثلا امروز واقعا نیاز داشتم یه چرت کوچک بزنم وقتی یه بچه داشتم واقعا نمیشد ولی امروز به دخترم گفتم اگر داداش خواست کار خطرناکی کنه صدام کن.خلاصه یه دو ساعتی استراحت کردم.مطمئنم بچه هام سه تا بشن راحت تر میشه.
یه مثال دیگه،دخترم که یکی یدونه بود کلی وقت براش میذاشتم تا حرف زدن یاد بگیره،چون نوه ی یکی یه دونه بود و بچه دور و برم زیاد نبود،اما پسرم که دنیا اومد خودشون با هم بازی میکنند و از خواهرش حرف زدن یاد گرفت.حتی از شیر گرفتن و از پوشک گرفتن بچه های یکی یه دونه گاهی سخت تره اما چند تا که باشن راحت تره.
خدا میدونه الآن که بچه ی دومم دو سال رو رد کرده وقت اضافه بیشتر دارم.البته که کلا بچه ی کوچک تا یکی دو سال طبیعیه که وقت بیشتری میخواد،و وجود خواهر برادر بزرگتر خیییلی کمک کنندست.مسلما مادری که توی نگه داری از نوزاد وقت کمتری صرف میکنه،میتونه با مدیریت به بچه های بزرگتر هم بیشتر اهمیت بده و براشون وقت بذاره.