2777
2789

با دوس پسرم ازدواج کردم،دوسش دارم،قبل همسرم با یکی دوست بودم که رابطمون جاست فرند بود احساساتی بینمون نبود،فقط تلفنی حرف میزدیم و چندباری همو دیدیم،مث دوتا دوست باهم بودیم چندسالی این رابطه بود تا من ازدواج کردم،خیلی ناراحت شد،بهم گفت تو نذاشتی هیچ وقت احساسمو بهت بگم،حالا یکی دیگه اومد تو با اون ازدواج کردی مگه من چیم کم بود،تو دوران نامزدی هر از چند گاهی یکی دوتا پیام میداد حالمو می‌پرسید،حالا الان من همش دارم خوابشو میبینم،دیونه شدم،تو خوابم همش میگه من دوست داشتم و این حرفا،امروز از خواب بیدار شدم کلا ریختتم بهم،حالا میگم بهش یه پیام بدم حالشو بپریم شاید حالش خوب نباشه،یا کارم اشتباهه؟میشه کمک کنید ،چرا خوابشو میبینم بنظرتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرکردن وپیام دادن بهش=خیانت 

من بهش فک نمیکنم،اما شبی نیس خوابشو نبینم،نمیدونم چرا واقعا،بهم ریختم واقعا،هیچ وقت حسی به عنوان همسر بهش نداشتم،مث داداشم میدونستمش

حال الان من

فقط من خوابشو نمیبینم

خودشو میبینم...

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

نههههه تحت هیچ شرایطی این کارو نکن

میدونی ک وقتی میخوابی روحت رویا ی صادقانه میبینه حالا شما داری با جذب قانون و کائنات واقعیش میکنی.

نشده یه جاها از زندگی بگی عههه این لحظه انگار یجا دیدم یا تکراریه؟

شما رویاشو دیدی.نکن عزیز من زندگیتو خراب نکن حواستو بدع ب شوهرت برو از حال اون با خبر شو

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂
پرسیدن داره ؟! معلومه که خیانته  همین سوالم از همسرت بپرسی چی میگه؟! میگه آره زنگ بزن ؟! ...

شاید رتس میگی دروغ چرا چشاش رنگی بود هروقت پسر چشم رنگی میبینم یاد اون می افتم