سلام دوستان من حدود ۶ ماه اقدامم ک عفونت و زخم خیلی شدید داشتم ک مجبور شدم زخمم رو منجمد کنم و بعد از اون خوب خوب شدم عفونتم هم خوب شد و الان دوماه از منجمد کردن دهانه رحمم میگذره این ماه کلومیفن خوردم از شب ۵ شبی ۳ تا و یک شب در میان نزدیکی داشتم در زمان تخمک گذاری بعد نزدیکی خون خیلی زیادی دیدم دوبار این اتفاق برام افتاده یک بار هم یک لک خیلی کوچیک دیدم ایل کسی این طوری شده دلیلش چیه خون دیدم بعد نزدیگی خونم خیلی زیاد بود کسی هست راهنمایم کنه
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
باز شوهر بی بهانه با ادایی کودکانه هیکل چون استوانه میکند غر غر به خانه یادم آید روز اول گردنش گج. دست و پا شل پیش بابا موش میشد سر خیش تا گوش می شد دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک شاد و چابک چشمهایم همچوو آهو عطر موهایم چو شب بو می شنیدم از لب او : حرفهایی همچو جادو : من غلام خانه زادت جان دهم هر دم به یادت گر نیایی خانه ی من میگریزد روحم از تن بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همانجا 😄 شد به پا جشن عروسی کیک و شام ودیده بوسی بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم قسمتم یک مرد جاانی اندکی لوس و روانی بی اراده همچو یابو پر خور و مغرور و پر رو هرکه کرد این دوره شوهر خاک بر سر گشت و حیران شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان 😂😂
دقیقا یک ماه پیش رفته بودم پیش دکترم معاینه ام کرد گفت خوب شدی یعنی ب این زودی بر میگرده
بله،ممکنه
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️