2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت 2خرداد

| مشاهده متن کامل بحث + 10158 بازدید | 178 پست
علائم بارداری رو نداری؟ 

والا علائم خاصی ندارم. زیر دلم گاهی در حد چند ثانیه میگیره مثل پریودی و ول میکنه. یعنی پیوسته درد نداره. قبل از پریودام گاهی علائم زیاد دارم گاهی هم قبل پریودام هیچ علائمی ندارم. این ماه هم بیشتر بی علامت ام انگار

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

والا علائم خاصی ندارم. زیر دلم گاهی در حد چند ثانیه میگیره مثل پریودی و ول میکنه. یعنی پیوسته درد ند ...

ان شاالله بارداری عزیزم اگه باردار بودی بیا خبر بارداری تو بده خوش حال شیم

🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دندون دردم شدید انگار باید تحمل کنم هرچند موعد دقیق ام هم مشخص نیس

من رفتم دکتر زنان ام پرسیدم گفتم عیبی داره ادم بره دندونپزشکی تو اقدام گفت نه اصلا

لحظه شماری میکنم تا بتونم بغلت بگیرم مامان   و توی همین لحظه از ته دلم میخوام که هرکسی که دوس داره بتونه این حس تجربه کنه
بنظرت من امپول بزنم واسم جواب میده  

عزیزم امپول و قرص همشون یه وسیلست شانس بارداری رو بیشتر میکنه

سنتون چقده ؟

بنظرم پیگیر باشین اگه بیشتر از دوسال طبیعی باردار نشدین

کنارش طب سنتی هم برین ولی نه اینک اونا بگن قرص شیمیایی نخور و اینا

از‌هر‌دو‌استفاده کنین نتیجه ی بهتر‌ داره

داروهای کمک به تحریک تخمدان یا دیدروژسترون و اینا برای سلامتی رحم خوبه چون اگه عادی کار میکرد باید جواب مثبت میگرفتین پس حتما یه  داروی کمکی لازمه

بادکش رحم برا خودتون و بادکش زیر شکم برا همسرتون با مصرف گرمی جات مخصوصا دمنوش دارچین و رازیانه . مصرف سیاه دانه روی پنیر و کره و نون. سیاه دانه کنجد بادام گردو دارچین پسته یا چیزای مقوی دیگه رو پودر کنین تو عسل قاطی کنین صبح ناشتا هر دوتون یه قاشق مربا خوری قبل چایی بخورین . حتما کنار چایی خرما یا مویز یا کشمش سبز‌بخورین ، چایی رو تو فلاسک نزارین تازه تازه دم کش تو قوری در حد دو لیوان بخورین چون چایی ب تنهایی سردیه.

بعد تمام اینا هم تومل به خدا و دوری از استرس

دقیقا جمله ی کلیشه ای رو میگم ک وقتی که توقع ندارین اتفاق می افته 😘 چون ذهنتون درگیر چیزی نبوده و استرس نداشتین

تبریک میگم بارداریتونو واسه منم دعا کن لطفا . میشه بگی چه ختمی گرفتی 

ممنون عزیزم چشم حتما گلم

هر روز یه جزء از قرآن رو ختم کردم به نیت بچه دار شدن هرموقع شروع میکردم میگفتم

چله سوره حضرت مریم هم خوبه عزیزم

عزیزم امپول و قرص همشون یه وسیلست شانس بارداری رو بیشتر میکنه سنتون چقده ؟ بنظرم پیگیر باشین اگه ب ...

این ماه پری بشم میرم دکتر دوباره این بار امپول بزنم ببینم واسه م جواب میده جواب نداد میرم طب سنتی 

🙇هرگز زندانی گذشته خود نباشید .چون گذشته یه✍ درس بود نه حبس ابد......

خانما لطفا هر کی میدونه راهنمایی کنه

این ماه ال دی استفاده کردم از اول ال دی مترونیدازول و اموکسی هم به مدت ۱۰ روز همزمان استفاده کردم نمیدونستم تداخل دارن ۱۱ روز بعدی استفاده نکردم الان ال دی کلا بی تاثیر شده حتی ۱۱ روز بعدش؟ یا بعد قطع قرص مترونیدازول و اموکسی سیلین تاثیر داره؟

من رفتم دکتر زنان ام پرسیدم گفتم عیبی داره ادم بره دندونپزشکی تو اقدام گفت نه اصلا

تو اقدام ک ایرادی نداره تو سه ماه اول بارداری میگن درست نیس. منم دو هفته پیش تقریبا اقدام کردم و احتمال بر این گذاشتم اگه باردار باشم ضرر داره

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

اره همه همینو میگن ولی بخدا میگیم این ماه بیخیال میشم ولی تا به موعدم نزدیک میشم دوباره استرس میگیرم

وای اره دقیقا

منم یه هفته مونده به پریود همش  استرس می‌گیرم 

کاش میشد بالافاصله  بعد رابطه  فهمید  باردار شدیم یا نه 

دوهفته  انتظار خیلی زیاده